- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Hali!
PC-n sajnos, főleg ha sokan vannak körülöttem (team rumble) nagyon akadozik a játék.
Ryzen 3 1200 4x
8gb ram
GTX 1650 6gb
Win 10 pro 64bit
Geforce experience frissítve, azzal indítvaMinimum beállításokkal is szaggat. Fél éve még medium-high beállításokkal ment rendesen. mi történt azóta? Kevés a ram, vagy mókolni kell valamit?
-
zadir1
tag
Hello! Pc-sektől kérdezem, akik kontrollerrel játszanak, hogy miket ismer fel a Fortnite? Jelenleg XO joy-al nyomja a fiam, de mivel eladom az xboxot, vele együtt ez is megy. Vezetéknélküli volt és a töltőkábelnél, bemenetnél igencsak kilazult, szóval alapból vezetékeset szeretnék. Azt nemtudom felismeri e az olcsó 3-ezer forintos pc-s joy-okat.
Pl ez [link]
-
zadir1
tag
Hali!
Gépvásárlás előtt vagyok, olvastam, hogy dx12-vel stabilabb lett a játék. Nvidia 1650-et terveznék venni ryzen 3 mellé, ezzel is jobb/gyorsabb lesz a játék?
-
zadir1
tag
Hello!
Lenne most egy akciós gép, ryzen 3 3200 / 8gb ram/ vega 8 / 240 ssd. Tolja itt valaki konfiggal, mire számíthatok vele fps / akadozás szempontból?
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Xboxon hol lehet magam átrakni crossplayről simára? Minden meccsen pc-sek a társaim és sehol nem találom a beállítások közt....
-
zadir1
tag
Hali!
Telefonon/gamepaddal nyüstölöket kérdezném: Úgyhallottam valahogy el lehet már indítani a hivatalosan nem támogatott készülékeken kívül is a játékot. Erről tudtok valami infót?
Tudom google a barátom, de biztonságos apk-t és leírást nem találtam. -
zadir1
tag
Hali!
Segítséget szeretnék!
Megvettem Xboxra a Stv-t, ott játszom is vele, gond nincsen. Beléptem pc-n, majd belépek stv-be, indítanám a quest játékot, majd azt írja a contentet le kell tölteni, confirm után kilép, de nem tölt semmit. Volt valakinek hasonló? -
zadir1
tag
Most szeretném megvenni a Save the world-ot XO-ra, de egyre több hírt hallok, hogy nem soká ingyenes lesz.. Tud erről valaki konkrétat?
-
zadir1
tag
rosco201 xbox / mobil - on tolom, vegyetek fel engem is
-
zadir1
tag
Xbox / Pc -n hogyan tudom megvenni a Save the world-ot bankártya / paypal nélkül?
-
zadir1
tag
Ehhez mit szóltok 8 gb rammal és gt 1030-al?
-
zadir1
tag
Hali!
Beraktam a gépbe az 1030as gigabyte ddr5 2gb videokártyát. Hiába tettem be low-ra, 5 másodpercenként leesik az fps szinte. A gép egy HP dc7900 miditower 4 gb ram. Megéri ebbe vennem 8 gb ramot, vagy cseréljem le egy i3-asra pl?
-
zadir1
tag
Hali!
Fiamnak egy sima Dualcore-os 4 gigás gépbe szeretnék venni egy videokártyát, hogy legalább low-on fusson a fortnite.
GeForce GT 710 2GB GDDR3 64bit PCIe lenne a legolcsóbb amit néztem. Elmegy ezen low-on, vagy inkább vegyek 1030-asat? -
zadir1
tag
Köszi, akkor vétel lesz. Battlefront 2-t pihentetjük amíg nem jön a BF V...
-
zadir1
tag
Hali!
Érdeklődnék, ha megvenném az alapjátlékot (XO), amiben megy a save the world, ott hogyan lehet v-bucks-ot szerezni?
És abból lehet a battle pass-t venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged