Hirdetés
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Ha a kinetic bladere gondolsz, az tényleg elég op. Jól lehet közlekedni is vele, és tényleg szép nagyot üt a dash attackkal. A lila változata 3 ugrást tud, az még jobb, mint a kék. Érdemes beaktiválni a Dignified Finish augmentet is hozzá, és úgy még op-abb lesz
A fénykarddal, egyébként szép nagyokat lehet ugrani is, néha sikerül egész komoly kombókat is nyomnom vele. Persze nem olyan mint a kinetic blade dash attack, de azért tud meglepetést okozni. Damageben pedig sokkal jobb, mint a kinetic blade. Nekem most az a kedvencem közelharcban, nagyon lehet aprítani velle
Shotgunból én a Maven Auto Shotgun-t ajánlom, szerintem messze jobb, mint a többi. Én még fehérben is inkább azt használom, mint bármelyik másikat. Van egy exotic változata a Heisted Accelerant Shotgun, na az nagyon zúzós
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest