Hirdetés
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
-
Mobilarena
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Sefneni #3867 üzenetére
Gondolj bele: az én gyerekkoromban pl. azzal tudtak büntetni, hogy pl. nem legózhattam x ideig. Nekem ez anno ugyanilyen érvágás volt. A különbség most annyi, hogy a legoból Fortnite (vagy egyéb játék) lett. Saját fiamon látom (és valamennyire magamon is), hogy pl. egy könyv elolvasása "túl sok" időbe telik, míg ugyanazt a történetet film formájában 2 óra alatt ki lehet végezni. Mondom ezt úgy, hogy nekem rengeteg könyvem van és el is olvastam őket, anno könyvtárba is jártam a könyvekért, de most már annyira felgyorsult a világ és az információk áramlása olyan nagy lett, hogy nincs rá időm, nem szánok (nem tudok) egy könyvre annyit fordítani. Tisztában vagyok azzal is, hogy egy könyvben nagyságrenddel jobban ki vannak fejtve, körül vannak írva a dolgok, mint a 2 órás filmben, vagyis jóval nagyobb élményt nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest