Hirdetés
Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
"Az edzésen fellépő meghibásodás az isztambuli probléma másolata volt. Most már egy kicsit jobban értjük, hogy miképp kerülhetnénk el, a két friss motoron végre is hajtottuk a változtatásokat. A most bevezetett intézkedések nélkül 10, vagy 1000 kilométer után is bekövetezhetne a hiba."
Vagyis a 2db használt motor-ban benne van a hiba, amivel akármikor bekövetkezhetne a hiba. Ezzel maximum pénteken mehetnek, de ott is kérdéses, mert ha rögtön az első körökben szétmegy, rengeteg edzésidőt vesztenek.
Egy hétvége a első 8 futam alapján átlag. 720Km. (Vagy ott van Heidfeld, aki minden futamot befejezett: 5700Km/8futam=710Km)
6 futam van még, ami befér 4260Km-be.
Motoronként 1600Km után már visszaesik a teljesítmény, de Webber, Alonso, és Piquet tett már 2000Km+-t egy-egy motorba, viszont nem Spában, meg Monzában, és gondolom az utolsó 400Km-t pénteken dobták rá. -
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ezekkel Vettel nem tud viláőgbajnok lenni...ha más nem akkor Webber akadályozza meg benne, mármint ha a két Brawn buktázik folyamatosan.
Szal sztem ésszerű Webber-re koncentrálni teljes mértékben és feltétel nélkül.
Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest