- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz
D.Orion #4386 üzenetére
Mondtam én, hogy nekem van? Csak egy hozzászólásra reagáltam az általad idézett mondattal, aminek a szövegkörnyezetében meg volt a maga szerepe.
De te is kezdesz okoskodni ezzel a koporsórendeléssel, mert neked sincs viszonyítási alapod.
Egyébként nem is kanyarok és féktávok tanulását írtam, hanem csak arra céloztam, hogy egy realisztikus virtuális térben való 'játszadozás' segíthet a pálya, legfőképpen a kanyarok memorizálásában, a pályával való ismerkedésben. Kétlem, hogy a Meki szimulátornak a grafikája realisztikusabb lenne. Az a technikai pontosságra hajt, véleményem szerint, ahogy a hírből is kisejlik.
Ha meg 'kirohansz', akkor tudhatnád azt is, hogy utána kitől kérj elnézést. Mentségedre, ez nem volt kirohanás.
Ezt se vedd annak, de ha annak vennéd, akkor már előre is elnézést kérek tőled.
Mostanában mindenki az én hozzászólásaimba akar belekötni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest