Aktív témák

törölt tag

válasz lenox #18654 üzenetére

Nekem mindegy Lenox hogy ezt hogy akarod megmagyarázni, a szélesebb kereket nem az erőkar, az elfordulási ponttól való nagyobb távolság miatt nehezebb elmozdítani,...hanem azért mert surlódik mint malac....ez üt vissza az elfordulási pontodra meg az erőkarra is.
    Nem pedig az ,hogy: tök mindegy mekkora a surlódási felület, de viszont az a 'tökmindegy mekkora surlódási felület' most messzebb van az elfordulási ponttól.
    Nem ismered el-nem ismered el, nem leszel vele se kisebb se nagyobb, mert mindegy.
    Én ezt a várvédést erre értettem, ragaszkodsz valamihez amit nem igazol a gyakorlat, és akkor nem nézed meg a gyakorlati oldal felöl hogy miért is nem, hanem hajtogatod az elméletet buzgón.
    Lehet hogy be lehet rettenteni ezzel sokakat, de egy gumist tuti sem (nincs fősulija, csak tudja mi a helyzet), az aki felrakott már túlméretes kereket, az tudja hogy mennyivel később szól bele az abs, és gázadásra mennyivel hamarabb tekeri a kormányt az FWD...ja és mennyivel jobban tapad a kanyarokban.
    léptem a témáról, mert megyek bilózni..

Aktív témák