Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
rlazol
veterán
az viszont tényleg sportszerűtlen lenne, ha olyan autókat gyártana bármelyik csapat, amire a többi bármely okból nem juthat hozzá! Persze ez kizárólag a Ferrari baja volt, a többi csapat simán beszerezte volna, és most a gonosz ferrarinak köszönhetjük, hogy nincs berilliumos motor! szörnyű! Ugyanez volt a gond a turbóval is annak idején. Oké, én elfogult vagyok, mint mindannyian, de ezt a mindenről a ferrari tehet stílust utálom. Persze, hogy a Ferrari szavának esetleg nagyobb nyomatéka van, mint a minardiénak, de nem a Mclaren tiktakozására tették későbbre az elektronikai tiltások életbe lépését? Pedig a Ferrari abban se értett egyet velük.
-
TheVeryGuest
senior tag
<DE MÉGIS ON>
Szerintem a FIAT nem adott volna pénzt egy vaci új méregdrága és mérgező (gondolom nagyobb körültekintést igényelne a munka) motor kifejlesztéséhez. A McMerci meg már gondolom fejlesztett, labortesztelt gőzerővel, tehát ők mindenképpen megcsinálták volna. Nem volt választása a Ferrarinak. Ha lett volna pénzük akkor sem lehet behozni egy forradalmian új motor ''from scratch'' kifejlesztésének hátrányát. Gondolom nem sokan értenek az ilyesmihez, az ismert Univerzumban.
Azért már metallurgiai érdekességként is jó lett volna látni. Autómotor a negyedik elemből :D.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest