- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ki mondta hogy az automata váltó királyság. Arról volt csak szó hogy gyorsabb-e az embernél. Gyorsabb. Leírtam miért. Azt már én is mondtam hogy ez viszont komolytalanná teszi a versenyt.
Ez a tönkremenős dolog szintén egy régi tévhit. Miért menne tönkre hamarabb mint egy hagyományos. És ha tönkre is megy ez is csak alkatrészekből áll amit ki kell cserélni és kész. Még nagyobb is lehet az élettartam, mert nincs félreváltás ''fogszámolás'', kuplungleégetés...
Miért lenne már az automata mazsoláknak való. Ismerek olyan embereket akik évtizedekig megrögzött automata ellenesek voltak, aztán beültek egy modern automata váltós kocsiba, és azóta azt vallják hogy soha többet nem vesznek kéziváltóst. És nem mazsolákról van szó hanem olyanokról akik többféle autót vezettek, mint amennyit sokan fel bírnak fejből sorolni.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest