Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Hahó!
A v1-es a Tag, szépen be van mindegyik szám sorszámozva 1-100-ig... Winamp be is rakja őket sorba. A foobar nem tudom, miért nem, szinte semmit nem változtattam rajta, alap Columns UI, amúgy 0.8.3-as verzió. Columsnál alapból nem volt ilyen oszlop, én csináltam egyet # néven a legelső helyre, a Displayhez pedig [%Tracknumber%]-t írtam. Custom sort spec-en gondolkodtam, de nem tudom milyen nyelven kell programozni
Mod: Most nézem, a hülye winamp nem is tracknumber, hanem fájlnév alapján rak sorba... Most akkor hogy is van ez?
[Szerkesztve] -
Major Major
senior tag
Hahó!
Van egy kis problémám... Ha a tracknumber szerint akarom sorbarendezni a számokat a playlisten belül, nem lesz jó a sorrend. 1 után 10 jön aztán 11, 19 után jön a 2. Valami olyasmi lehet a baj, hogy stringként kezeli a sorszámot, nem pedig numberként... Szerintetek mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest