- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
szia, még nincs kész sajna a skin, álláskereső (pályakezdő vagyok, csinálok különböző dizájn oldalakat (link1,link2 ... etc) terveket is közben... hátha felvesznek kiadványszerkesztőnek, webszerkesztőnek, dizájnernek, karbantartónak vagy nemtom.
jövő héten lehet rá tudok feszülni a témára, nincs elfelejtve
-
renato
aktív tag
válasz
Chandler #923 üzenetére
Most csinálok egy olyat, hogy egy meglévő skint, kész csomagot szabok testre, lecserélt gombokkal, meg etecera. hamarosan kész, aki addig nagyon skinezgetni akarna hát hajrá, akinek viszont kevés az ideje, de szeretne egy letisztult, szép, igényes és használható foobar skint, az várjon pár napot
ui: természetesen ajánlott ha a zenéid szépen be vannak listázva, akkor nagyon hálás dolgog használni a cuccot
-
renato
aktív tag
jó kérdés
én pl még az "artist" képeket én sem lőttem be, mert számomra sem világos mire, vagy hogy kell átírni, plusz annyira nem is fontos
mert most úgy van, hogy a borító jelenik meg a háttérben így is elég frankón néz ki.amúgy rock/metal/pop/ meg még electro zenékhez is talál általában dalszöveget, tök jó, hogy általában időzítettek is.
trance az egyetlen bibi. miért? mert van, hogy egy remixet mixel össze armin, vagy tiesto, aztán a szám címeket, előadót is lehet többen máshogy írják le, és igy már nem lesz találat.bár igy is elégedett vagyok, hogy a dalszöveg magától megy, nem kell semmit csinálnom, ha majd meglesz a cowon s9-esem, tök jó lesz néha azon is "olvasgatni" közben.
még mindig ezt a skint használom, "kétféleképpen".a library-t és mindent a fő mappámban rendben tartok. miért? mert regelve vagyok last.fm-en és szeretném ha ott is rend lenne
probléme akkor van, ha pl ezt akarom megnyitni:
"DJ Tiësto - 2008 - In Search of Sunrise 7 (Asia) [FLAC]"
vane gy ilyen könyvtáram az mp3-ban, de ugye majd minden számnak más az előadója az album hiába Tiesto-é. szóval ilyenkor eőadonként bontja szét, számonként ahogy írtátok. no problém, total commander nélkül nem is élek, megfogom azt a könyvtárat aztán behúzom a playlistre, aztán benn is van az összes szám.de majd még megpróbálom tuningolni, ha sikerült valamit alkotni majd írok még
most így néz ki: [link]jah és igen, még mielőtt valaki szólna, hogy a képen is csak párhoz talált dalszöveget közlöm a többi számot még nem indítottam el, azóta hogy fenn van a program, egyébiránt hozzájuk is találna.
-
renato
aktív tag
lehet már mind ismeritek, de ha nem, és esetleg más "elcseszett" skinnel szopatjátok magatokat akkor azonnal rakjátok szerintem fel ezt...
a telepitési leirás, és az egész abszolút elsőosztályú, rég láttam ilyen munkát, az én minimális angol tudásommal is összejött minden... az egész skin praktikus, szép, kifinomult, és rengeteg hasznos funkcióval bir. hajrá mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest