- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
válasz
bendeguz 76 #809 üzenetére
Jó a hangja! Amúgy miért ne?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bendeguz 76 #796 üzenetére
Hja, elég kellemetlen mert ezzel a verzióval nem működik a dsp_atsurround plugin ami arra jó nekem h szépen kitolja 5.1-be a foobart.
Ezért visszaraktam a 0.9.5.3-at, azzal működik.(Persze csak windows 7-en, XP-n működött enélkül a plugin nélkül is az 5.1 csak így szebben, viszont a Win7-en nem megy a default Audigy 4 driver, így a rendszer által leszedettet kell használnom.)
Vagy esetleg tud vki vmilyen plugint a tarsolyában ami még szintén 5.1-et csinál? Mert ez a plugin sem szól olyan szépen mint XP-n, gondolom a driver miatt.
-
gtasystem
őstag
válasz
bendeguz 76 #738 üzenetére
ha megvan a lejátszandó URL akkor azt a File>Add location-on keresztül adhatod meg, de mivel a legtöbb rádiónál ilyen nincs én megnyitom foobarral az online adásokat és mindegyiket egy külön playlistre rakom ezt találtam ki eddíg..
ha a default mellé kattintasz 2-őt akkor bead egy új üres playlist-et és arra..vagy jobbklikk a Default mellé és >Add new playlist.. mintha új lapot nyitnál a firefoxban..biztos van jobb megoldás is de eddíg ezt molyoltam ki..
-
PazsitZ
addikt
válasz
bendeguz 76 #678 üzenetére
Dehogy, azért raktam fel, ha tetszik valakinek használja.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bendeguz 76 #547 üzenetére
replaygain-nek van létjogosultsága:
éjszaka, ha a szomszéd szobában már alszanak...
Ilyenkor berakok mellé még egy drc-t is és totál agyon nyomja a zenét, de legalább nem fordulhat elő, h felriadnak a többiek. -
piqla
őstag
válasz
bendeguz 76 #486 üzenetére
A vadonatuj (vagy legalabbis szamomra az) kezelofelulet megviccelt, de mire elkuldtem, termeszetesen megtalaltam a valaszt
-
frankie!
őstag
válasz
bendeguz 76 #453 üzenetére
-
SystemRoot
őstag
válasz
bendeguz 76 #415 üzenetére
Jah, lehet ez lesz a végső megoldás...
-
SystemRoot
őstag
válasz
bendeguz 76 #412 üzenetére
Sajna már régebbi installal is csinálta,(ráadásul az másik verzió volt)
XP-alatt nemtom csinálja e, de sztem vlszeg igen. Nem valószínű hogy ez OS bug lenne.
Az hogy nem nagyon találkozott vele senki az bőven belefér, mert nekem egy 70GB os gyűlyteményen belül tudomásom szerint csak 2 vagy 3 albumon belül úgy kb albumonként 3 számnál van ez a jelenség. Sajna néhol elég súlyosan, pl az egyik szeretett számomat 1:40secnek látja, pedig az 7perc....Jah és semmilyen más plugint nem használok KS-en kívül, és a beállításokhoz sem nyúltam azonkívül hogy KS-24bitre állítottam az outputot.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bendeguz 76 #405 üzenetére
hali,
Preferences - Output - legfelső lenyíló panel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest