- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kingabo
üzenetére
Pár napja kezdtem el használni a programot kiváltva az eddigi lejátszót, tehát most gyűlnek a személyes tapasztalatok vele kapcsolatban.
Sajnos nem csak Opera-val, de ott vettem észre elsőnek. Viszont ahogy látom nem a foobar-ral lesz a gond, hanem valami a rendszerben, mert ha kihúzom az U1-et USB-ből és visszadugom, akkor nincs a jelenség.
MasterMark
Tegnap már nem értem haza, így ma próbálom majd a javaslatokat, hátha kiderül a turpisság.Most annyit csináltam, hogy lehúzott U1-el indítottam a gépet és most a válaszírás közben dugtam vissza. Sajnos így is elnémult. Majd ezt követően megint lehúztam-visszadugtam és ismét megszűnt a némulás. Ez viszont teljesen független a használt kábeltől ugyanis csak az U1-be bedrótozott 50..60 centis kábellel is ugyanúgy jelentkezik a probléma, tehát nem a kábel okozza, de most nincs is toldó beiktatva, ne zavarjon a hibakeresésben.
Utánaolvasok az alaplap USB kiosztásának és megnézem másik vezérlőre dugva, hátha...mondjuk van a lapon USB 3 csati, az biztosan más vezérlő, tehát első körben azon "kísérletezem". Lesz egy pár újraindítás, szóval előbb feldobom a minap érkezett win frissítéseket, mert azzal még el vagyok maradva
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- iPhone 11 Pro 64Gb
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs