- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azért a windows 10-nél egy apró dolog az RTM mellett szólt, nekem szükségesem van a .NET 3.5-re és annak a bekapcsolása a programok és szolgáltatásokon belül pikk-pakk megvan de még az Insideres build-nél csak úgy tudtam bekapcsolni ha visszadugtam a windows 10-es telepítőt tartalmazó pendrive-ot és parancssorba gépeltem be egy adott szöveget azért ez anno nem esett jó de tény, hogy fölösleges várni a csodát. BÁR egy programnál amit tegyük fel windows-ra írnak ott általában nincs gond ha a legfrissebbet használja az ember de fordítva már lehet gond azaz ha izibe feltelepíted a legfrissebb build-et a windows 10-ből és tegyük fel telepítesz rá egy olyan általános programot - pl. VLC, Foobar, Total Commander stb. - ami még nincs felkészítve a legfrissebb windows 10 buildre NA ott lehet gond, és itt nem is a windows olyan hibáiról beszélek amit a saját patch keddjük megold hanem az adott program hibáját amit remélhetőleg egy későbbi buildbe orvosolnak.
Nyugi, én inkább egyfajta költő kérdésnek fogalmaztam meg az előző hozzászólásomat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Jófogás tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest