Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammered
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szerintem érdemes beleturkálni a configba (persze óvatosan
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)