Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammered
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Szerintem érdemes beleturkálni a configba (persze óvatosan
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)mert az ember sok olyan dologra is rájön közben amik jól jöhetnek egy saját skin kialakításánál később.Én is sokat buheráltam rajta és a mostanin nem is változtatok már mert nekem tökéletesen megfelel.Viszont ha az ember lát egy másik configot amiben van egy okos dolog,akkor én addig nem nyugszok amíg ki nem varázsolom belőle és nem teszem be az enyémbe. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)