- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Ric4m0nd #106 üzenetére
Általában napi egy órát szoktam használni a táblagépet, de né' má', előző hozzászólásomból lemaradt a lényeg: Google Play: Folding@Home for Android by Sony Egyelőre csak Xperiákon működik, béta fázisban van.
-
Ric4m0nd
aktív tag
forrás: Guru3D
-
Ric4m0nd
aktív tag
AMD Richland APU-nak kimagasló a teljesítménye F@H-ban:
Radeon HD 8670D -
Ric4m0nd
aktív tag
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Moonline. #98 üzenetére
Arra céloztam a párhuzamos futtatással, hogy Folding@home-ot csak a GPU-n, míg Boinc projecteknek egy 8 szálas (pl i7.) CPU-n 6 szálat adni, így a fennmaradó 2 HT szál teljesítménye bármi más rendszerfeladatra megmarad.
Ha minden project a CPU-n futna, az valóban kizárja egymást.
-
Moonline.
aktív tag
7.1.52
-
Moonline.
aktív tag
7.1.50
-
Moonline.
aktív tag
7.1.48.
-
Moonline.
aktív tag
Semmi újdonság? Kijöhetne már a 7-es kliens végleges változata.
Update: Most nézem hogy már 7.1.43-as változatnál járunk
-
Ric4m0nd
aktív tag
FAHClient V7.1.33 released (3rd Open-Beta) Sep 19, 2011 9:58 pm
-
Ric4m0nd
aktív tag
Letölthető nyílt béta kliens Professzor Vijay Pande Blog-oldaláról:
MARCH 29, 2011
Client version 7 now in open betaI am happy to announce that after many months of development and testing the new version 7 Folding@home client software is now available for open-beta testing. The V7 client is a complete rewrite of the previous client for Windows, OS-X and Linux with the following goals:
To make the installation and startup user-friendly for the novice.
To integrate the user interface into a single Monitor/Control program that manages the functionality previously contained in separate clients.
To create a forward-looking design that can be readily expanded to incorporate new Folding Cores without the need to issue new client releases.
To greatly improve previously problematic aspects including support for SMP, GPU, and the 3D viewer. -
Ric4m0nd
aktív tag
Érkezőben az új F@H V7 Client keretprogram!
A fejlesztésekről a Guru3D oldalán olvashattok.
-
gabesy
tag
Én is dolgoztatom a gépeket. 2 db. PS3 és egy Nvidia 9600M GT.
-
TTomax
félisten
válasz
deathtania #82 üzenetére
Ez egy egyéni azonosító,akkor van jelentősége, ha olyan feladatokat számolsz amihez bónusz is jár,ezeket általában a -bigadv flaggel tudod elérni.
Itt olvashatsz róla bővebben....És itt tudsz igényelni amit az email címedre kiküldenek,amikor pedig a klienst konfigurálod ,akkor tudod megadni neki....
(#77) flimo
Hát szerintem a kettő együtt nagyon meg fogja fogni a gépet....
Elnézést,hogy eddig nem voltam ezentúl jobban idefigyelek mindenkire....bármilyen kérdés felmerül keressetek meg akár priviben is,bár itt jobban örülök a topicban,hátha mások is okulnak belöle... -
moonguru
őstag
válasz
deathtania #82 üzenetére
Mivel én olyat nem használok...
-
deathtania
senior tag
De közvetve mégis csak az emberiséget, mert azért sosem rossz, ha kitalálják, hogyan lehet pl az Alzheimert gyógyítani.
de a pontokat ilyenre gondoltam, hogy mittomén pl 60 000pontért kapsz egy half-life-ot, amit Steamről letölthetsz, és az a tied.
és mi ez a passkey? erre nem válaszoltál
-
moonguru
őstag
válasz
deathtania #80 üzenetére
Szia!
Tudtommal a pontokat nem lehet beváltani pl. Euróra!
Egyébként NEM az emberiséget segíted elsősorban hanem a Gyógyszergyártó Cégeket!
De ha másként nem megy...
Ui:
Újra megy a Szerver mert kaptam csomagot!
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
én most kezdtem foldingolni, és hogy lehet passkey-t kérni? vagy az mire jó?
ja és ezekkel a pontokkal amúgy lehet valamit kezdeni azon kívül, hogy segíted az emberiséget? -
moonguru
őstag
Hát ez az én formám!
The new projects use the CPU double precision GROMACS Fahcore
Más se kap Gpu-s csomagot?
Slot 00 *Done
Project: 5732 (Run 2, Clone 8, Gen 798), Core: 11
Work server: 171.64.65.102:8080
Collection server: 171.67.108.17
Download date: April 7 16:51:07
Finished date: April 8 06:57:14
Failed uploads: 5 -
TTomax
félisten
El kell hogy higyjem...
-
Moonline.
aktív tag
Leülepedett itt kicsit a por
-
XsamsungX
csendes tag
GYORSAN KÉNE MERT VAN EGY JÁTÉK
LATFORM RACING2 ÉS A KING HATSHOZ 5000ÉS A COWBOYHOZ (RITKJASÁGOK SZAL PLS HELP)100000KELL PLS HELP H H KELL A CROWNHOZ GYÜJTENI PLS
-
XsamsungX
csendes tag
SZIASZTOK ÉN MOST REGIZTEM A F@H-RA ÉS A CROWNHOZ SZERETNÉK 5000PONTOT GYÜJTENI.HOGY KELL? PLS HELP
-
TTomax
félisten
válasz
Moonline. #57 üzenetére
Telepítesz egy VMWare klienst,bemountolsz két X64-es linuxot,majd azok alól elindítasz egy-egy SMP klienst,azok alapból csak 2magra terhelnek.Majd a Win alol két-két magot társítasz a kliensekhez,prioritást állítasz és akkor kb kétszer annyi pontot csinál a quadod mint egy sima smp wines klienssel...persze az egész műveletet 64bites winnel lehet megcsinálni!
Előtte nekem sima smp kliens 3000PPD-t csinált,most a két linux kliensben futós mp kliensek darabja csinálnak ugyanennyit,igaz mivel igy jobban terhelve van a CPU így a GPU kliens kb 10%-al kevesebbet kap...de még igy is szépen hoz,meg lehet nézni a statisztikám, 12-15.000 pont naponta.... -
Moonline.
aktív tag
Letöltöttem vmi high performance beta klienst és jó lett
-
Moonline.
aktív tag
Vmi nemjó nálam, ez ismétlődik folyamatosan
[16:40:00] - Ask before connecting: No
[16:40:00] - User name: Moonline (Team 43299)
[16:40:00] - User ID: 1DAA36A400038DC6
[16:40:00] - Machine ID: 1
[16:40:00]
[16:40:00] Loaded queue successfully.
[16:40:00] Initialization complete
[16:40:00] - Preparing to get new work unit...
[16:40:00] + Attempting to get work packet
[16:40:00] - Connecting to assignment server
[16:40:01] - Successful: assigned to (171.67.108.13).
[16:40:01] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[16:40:01] Loaded queue successfully.
[16:40:03] + Could not connect to Work Server
[16:40:03] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[16:40:10] + Attempting to get work packet
[16:40:10] - Connecting to assignment server
[16:40:11] - Successful: assigned to (171.67.108.13).
[16:40:11] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[16:40:11] Loaded queue successfully.
[16:40:12] + Could not connect to Work Server
[16:40:12] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[16:40:35] + Attempting to get work packet
[16:40:35] - Connecting to assignment server
[16:40:36] - Successful: assigned to (171.67.108.13).
[16:40:36] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[16:40:36] Loaded queue successfully.
[16:40:37] + Could not connect to Work Server -
Moonline.
aktív tag
Találtam egy nekem jobban tetsző Stat oldalt a Foldingról Ezt
-
TTomax
félisten
-
Moonline.
aktív tag
A megnövekedett energiafelvételen ÉS hőtermelésen kívül*
-
Moonline.
aktív tag
Kíváncsi lennék rá, hogy ez az igénybevétel mind processzor (BOINC), mind videókártya (folding) esetében milyen következményekkel jár a megnövekedett energiafelvételen kívül...remélm nem fog károsodni semmi sem.
TTomax te melyik csapatban vagy?
-
Moonline.
aktív tag
Aki teheti frissítsen a 9.4-es catalystra
Támogatott Radeon sorozatok:
•HD 4890, HD 4870 X2, HD 4850 X2, HD 4800
•HD 4670, HD 4650, HD 4600, HD 4550, HD 4350
•HD 3800, HD 3600, HD 3400
•HD 2900, HD 2600, HD 2400Egyéb támogatott eszközök:
•ATI Theater 550 PRO / 650 / 600
•ATI All-in-Wonder HD
•AMD FireStream 9270 / 9250 / 9170
•ATI Radeon HD 3300 / HD 3200 / HD 3100 / HD 3000Nem támogatott Radeonok:
•X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300, X1050, X850, X800, X700, X600, X550, X300, 9800, 9700, 9600, 9550, 9500. Ajánlott meghajtó: ATI Catalyst 9.3.
•9250, 9200, 9000, 8500, 7500, 7200 és 7000. Ajánlott meghajtó: ATI Catalyst 6.11.
-
Moonline.
aktív tag
-
cor
őstag
vki is-is -be nyomja,ha teheti
mivel jobb a cat 9.3 ??
-
Moonline.
aktív tag
Egyébként a 9.3-as catalystban optimalizáltak a foldingra
-
Moonline.
aktív tag
Nemigazmár na. Ez azért van mert mindenki BOINC-ozik bizony
-
TTomax
félisten
de még milyen kihalt....
-
Moonline.
aktív tag
Látom eléggé kihalt a tápik....érdekes jelenséget tapasztaltam.
Felraktam Xp-re a foldingot, hibaüzivel folyton leállt, nem akart menni. Most felraktam Windows 7-re, minden hiba nélkül fut -
Sotho
őstag
Hátt én a Folding@Hungary hoz csatlakoztam.
Team number : 43299
Stat: http://kakaostats.com/t.php?t=43299
vagy http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=43299 -
Drizzt
nagyúr
Teamhez melyikhez érdemes csatlakozni? Ph-s gondolom nincs?
-
Moonline.
aktív tag
Hali!
Csináltam egy blogot, ami az egész boinc rendszerrel, azon belül pedig a projectekkel is foglalkozik, aki akarja megtekintheti.Itt
Én egyébként a sztakiban, spinhenge-ben veszek részt aktívabban.Have a nice day!
-
westlake
félisten
boinc topik [link]
-
Drizzt
nagyúr
8800Gts-hez van kliens? Gondolkodom rajta, hogy amikor csak böngészek, vagy ilyesmi grfkarit nem megerőltető dolgot végzek, akkor mehetne nyugodtan a folding, bár még egyáltalán nem használtam.
-
XtNz
tag
Hi!
meg mindig beta a gpu kliens vagy mar van final verzio?
mer lehet h valami ati karit veszek aztan jolenne ha menne rajta ezis -
Zombye
csendes tag
válasz
.:AnonyX:. #10 üzenetére
No, beszereztem egy Sapphire X1950PRO ULTIMATE EDITION kártyát.
nekem a 6.11-es Driverrel megy, mert ugye ez még csak béta kliens, nekem csak ezzel akar működni.
1 WU kb 16 óra, kb 2.2 mp/frame, 25000 frame/WU.
Csak kicsit most hangos lett a gépem, mert a tápventi is, meg a prociventim is ordít.
Ez a Zalamann hűtő a VGA-n viszont nagyon jó.
Szerintem megérte.
Én ezt az ultimatét kb br. 54000-ért vettem itt pöstön, Ha gondolod, megírom emilben, vagy privátban, hogy hol, és kérdezz rá a boltban, mert feleslegesen ne utazz fel, ha esetleg mégis rászánnád magad a vásárlásra. -
Zombye
csendes tag
Legyetek üdvözölve!!!
Én kb most fél éve Foldingolok, volt még egy korábbi foldingos korszakom, ami 2005 novemberében zártam, addig nem is voltam benne semmien csapatban.
ekkor 40 WU-t dolgoztam fel.
Mostan a 43299es számú Folding@Hungary csapatban vagyok, (mint itt gondolom sokan mások is) jelenleg 24 WU van a listán, de én már a 27-diket számolgatom, a szerver még nyílván nem dolgozta fel az összes elküldött WUt.
Mint nyilván tudomást szereztetek róla, van GPU kliens, ami eddig csak a Radeon x19xxx szériát támogatta, most azomban a továbbfejlesztésnek köszönhetően, már az x16xx, x18xx és x19xx-as ATI chipes kártyákon is fut ez a GPU kliens.
Az előnyöket gondolom nem kell ecsetelnem, jelen esetben a GPU sheduler egységei vannak munkára fogva, ami egy x1900XTX esetén asszem 48 db, egy x1950PRO esetén 36, egy x1650xt esetén ha minden igaz 24 darab. így egy x1900as kártya elméletileg akár 20x-30x is gyorsabban számolhatja ki ugyanazt a feladatot, mint egy 2.4-es P4.
Kérdésem:
Ki ruházott már be egy ilyen kártyába, természetesen a FAH alatti teljesítménye érdekelne, ill. megéri e egy x1950prot venni kb 50 ezer bruttóért, vagy elég lenne e egy x1650 prót venni kb 42 bruttóért (36 vs 24 sheduler egység).
Szóval gyakorlati tapasztalatokra lenne szükségem, mertha tényleg sokkal gyorsabb, akkor én beruházok egy ilyen VGA-ra, de feleslegesen nem dobnék ki 50 ezret az ablakon, lévén jövőre azért költöcködnék.
Előre is köszönök minden építő és nem annyira építőjellegű hozzászólást. -
.:AnonyX:.
csendes tag
Sziasztok!
Felkellene ezt a topicot éleszteni. Ha már gőzerővel megy a Rosetta@Home, akkor a Folding@Home is mehetne. A cél szinte hasonló, ez Folding@Home a Stanford-i egyetemnek az ötlete, és tudtommal sokkal jobban közlik az elért eredményeket mint a Rosetta@Home. Van egy kis csapatunk, már jóideje csináljuk és jelenleg 1832-ek vagyunk 46741 csapatból. Szóval zúzzuk. Ja és cliens már elérhető AMD(Ati) Radeon x1900 as sorozatra is. Amely kártyák nagyon nagy számítási telyesítményűek. A jó cél érdekében én nem sajnálom az Athlon64 X2 3800+ omat, hagy dolgozzon. Hátha egy kicsit besegíthetek, hogy a nyavajás rákra meglegyen az ellenszer, és akkor hamarabb bír az ára is elfogadható lenni, és meggyógyulhassonak akiknek szükségük van rá. Na csákó! -
Zofren
aktív tag
Hello!
Letoltottem a Folding@Home progit. EZek után mit kell csinálnom? bejon a grafikus felulet és csak ennyit ir ki:
Loading... Benchmarking...
Wainting for Core
Step 25 (persze 1től kezdve)
Mit kell még csinálni? Regelni vagy ilyesmi? -
_seth_
veterán
válasz
PH! kedvence #3 üzenetére
Nézőpont kérdése
A folding home az ha jól tudom magáncégeknek végez kutatást (magyarul a te gépeden kíséreletezik ki a gyógyszered amiért a boltban még fizetsz is) a seti az senkinek sem hoz hasznot viszont egy nagyon fontos kérdésre keres választ és biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben(nagy számok törvénye alapján sem és azért sem mer azt sem tudjuk mekkora a világűr) de az is valószínű, hogy jelen műszereink nem elég hatékonyak és kis hatótávolságúak
Szal én keresem a kis zöld barátaimat
Egyébként ok rákkutatás meg egyéb gyógyszerek de mivel nem vagyok milliomos így soha sem lenne hasznomra az egész mert ugye a friss kutatások eredményei az én kis városomba mire eljutnak én már a másik oldaláról fogom szagolni az ibolyát -
_seth_
veterán
Nekem ment egy kicsit de maradok a setinél
-
PH! kedvence
tag
Ismeritek ezt a progit?
Olyan, hogyha nem használod a procit, mondjuk csak netezel, akkor lecsíp egy biznyos mennyiséget az erejéből, te határozod meg, hogy mennyit és fehérjéket számol.
A célja: új gyógyszerek alkotása, újfajta műanyagok kialakítása (pl olyan, hogyha rávilágitasz lámpával, akkor kinyílik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest