- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
[kép] Ezt itt. Az a jó benne, hogy 1 kilós babzsákokkal lehet variálni a súlyon. Az anyaga nem a legjobb, de nem is viselhetetlen. Hétfőtől megyek fel 8kilóra.
#8800Fred23
Szénhidrátot próbálom 300g környékén tartani, a zsír az továbbra is létminimum, 40-50G, a fehérje pedig olyan 100G környéke, de most mivel kevesebbet eszek, ezért a makrók kontrollálhatóbbak az átlag napokon. Nem vettem észre, hogy éhesebb lennék a mellényt hordva, de nagyon észnél kell lennem, hogy mikor eszek, mert egy átlagos napot gond nélkül lehozok, de tegnap kijött az, hogy a 12 órás műszakomat, amiből fixen van egy minden héten, azt hét más napján bevett étrenddel nem tudom átvészelni, vagy legalábbis nem ebben a csökkentett módban. Egész nap elég jól bírtam, este viszont durván elfáradtam és rám is tört az éhség, és mivel utána sikerült négy órát aludni, mert korán kellett visszamennem, reggel pedig sajna ne volt időm megcsinálni a szokásos reggelit, enni pedig kell, úgyhogy a mai napból csaló nap lett, holnap meg mehetek izzadni a terembe. A vendéglátás sajnálatos velejárója.Úgyhogy valamilyen szinten még mindig tapogatózom, hogy a speckó napokat hogy vészeljem át, de jövő hétre egy adaggal több étket viszek, és a dupla műszakon pedig nem fogok fixírozni nagyon a makrókkal, mert azt a napot le kell hozni, és nem tudok kibújni az alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest