- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az edzés része nem zavar, msot is többnyire súlyzós edzést nyomok. Engem az ízetlen/rosszízű kaják zavarnak, de azok nagyon.
A gyakori kajálástól lehet csak azért érzed zabagépnek magad, mert lehet tényleg sokat eszel, nem?
nem ettem többet, mint egyébként, sőt kevesebbet, de többször. Pszichésen éreztem zabagépnek magam.Elbb rosszul írtam. Szóval pont hogy rákapatott a sokszori evésre, és hiába osztottam le a napi adagot kiseb részekre, kevésnek éreztem. Mondjuk hitem se volt benne, hogy működni fog, hisz eddig csak a kevés evéstől tudtam fogyni.
Ha neked fél adag rizs, meg egy szelet pulykamell (Fél adag: egy csomag főzőtasakos rizs fele) ) sok, akkor... Szerintem abszolúte nem sok.
Ma vacsorára pl. fél kaukázusi kefír , 3 tojás, és 10 dkg pulykamell volt. Szerintem ez szintén nem sok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest