Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
localhost
üzenetére
local itt vagyok! Támogatlak!
Én értem hogy mire gondolsz és igazat adok.
Vannak ilyen holdudvarok, egy hasonlóról én is tudok. Nem egészen ilyen összegekkel mennek a dolgok hanem egy kicsit feljebb, de nem sokkal! És valóban nem egy csontrészeg embert kell elképzelni, hanem egy olyat aki iszik ugyan, de inkább a kocsmai verekedésekben szerzett tapasztalataira támaszkodik, mint a fogyasztott itókára. Részeg embert amúgy nem érdemes semmivel sem megbízni... :( -
PaladiN
aktív tag
Egyértelmě helyzetekben igen, de itt ez nem az.
A ráutaló magatartást IS figyelembe veszi a bíróság, meg a TÚLSZÁMLÁZÁST IS.
Sztem a bírósági szakaszba már nem is biztos hogy eljutna az ügy.
A bíróságon nem csak a vád létezik. A védelemnek is vannak eszközei.
Amúgy ô sem tudja két tanuval alátámasztani hogy elvégezte a munkát... :(((
Állítás áll állítással szemben. Ez a per teljesen a bíróságon dôlne el egyszerě hitelesség alapon. Ki tudja jobban meggyôzni a bírónôt... -
PaladiN
aktív tag
Parázni tényleg nem érdemes, max amiatt hogy olvasatlanul írt alá, de azért a pofátlanságot én nem tanácsolnám. Sztem nem kifizetôdô ha esetleg sikerül magára haragítania az illetôt.
Amúgy pedig szó sincs bírósági ügyrôl, legalábbis az ügy elején. Az illetô bead egy fizetési meghagyást, ami egy gyorsított eljárás. A bíróság postázza a meghallgatás idôpontját. Mivel a postán érkezik a dolog, így szépen vissza kell küldetni címzett ismeretlen-el és ennyit tud tenni a bíróság. Ha mégis átveszed meg kell jelenned, avagy sürgôsen el kell költöznöd, de egyiket sem javaslom, mert bukta lehet a vége (méghozzá lekváros) -> idáig nem szabad eljutni. -
PaladiN
aktív tag
Nem kell túllihegni a dolgot sztem sem. Vársz-vársz tovább élsz. :))
Ha jelentkezne még az illetô ne hívd be, de beszélgess vele arról hogy honnan jött, ki ô, ki mondta hogy... Kérdezd ki. Ha már minden információval rendelkezel elküldöd azzal hogy te itt csak egy vendég vagy - azért nem albérlô mert azzal végsô soron árthatsz a tulajnak- és hogy a tulajjal beszéltél és köszöni de nem kér ebbôl a szolgáltatásból. Amennyiben az illetô felfogja a helyzetet akkor nem fog bírósághoz fordulni, mivel egy vadidegen ember aláírásával nem fog tudni mihez kezdeni. (Arra nézve nem tud mihez kezdeni, mivel te ugyan aláírtad, de azt nem tudja bebizonyítani hogy abban a lakásban végezte el a szolgáltatást. Fantomokat elég nehéz beidézni.) A tulajdonost sem kell nagyon félteni, mivel ô nem bízott meg téged, nem volt jelen, nincs ott az aláírása, tehát ôt semmiképpen sem tudják elôvenni.
A közös képviselôhöz csak akkor szabad menni utánakérdezni a dolognak ha nem tartasz tôle hogy az esetleg ártalmas lehet a tulajdonosokra, mivel ôk nem jelentettek be. Ehelyett inkább ôt, ôket kell küldeni a közös képviselôhöz.
Az adataidat ugye nem kellett megadni az aláírásod mellé?
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest