- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz Stauffenberg #79 üzenetére
Össze lehet videózni, de azért nem minden nap jellemző. Egy alkalommal készítettem egy nap több mint öt gigányi videót, de észre sem vettem este, amikor feltöltötte - mindenki használta a netet, ahogy máskor, aztán egyszer csak szólt a onedrive, hogy 5 gigát fel tud szabadítani a telefonon, mert azt már feltöltötte - egyáltalán nem zavarta be közben a voipot, a youtube-ot stb. És ez több mint harminc percnyi felvétel volt, máskor max 10-20 fotó készül, ami pillanatok alatt felmegy így is.
Szerk: a feltöltés mindig problémásabb a kábelmodemekkel, mint a letöltés - nem tudom, hogy a lefelé sávszélességből mennyit kellene átcsoportosítani felfelé irányba, hogy megduplázódjon a feltöltés - de ha mondjuk a letöltési sebességet felezni kellene, hogy duplázhassák a feltöltést, azt nem biztos, hogy szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
mcfly82
tag
válasz Stauffenberg #79 üzenetére
Másik szobába kellett a box :-) de tök jó, hogy nem nyúltak a kiépített rendszerhez, így egy box van, a többi tévénél meg ugyanúgy jön az a kódolatlan digitális kb 30 csatorna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest