Hirdetés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Ingyenes dolgok után itt érdemes nézelődni.
Szerintem is nagyon drágák a kiegészítők, de azért az ingyenes dolgok között is lehet néha jókat találni.
Ezt az F-22-est is mint freeware szedtem le úgy emlékszem, ez a kép a ma esti igen rövidre sikerült Szolnok-Ferihegy menet közben készült

-
Eagle16
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen.
"Delivery
All of our products are delivered by download from this site. There are no CDs or documents which will be shipped through the post. The download passwords are presented in the 'My Downloads' section upon acceptance of your order. To download your purchases, please click the 'My Downloads' button on the menu above. If there are any problems with password display or acceptance, please e-mail us."Szóval kifizeted, adnak egy jelszót amivel letöltheted a gépet, és azt utána akárhányszor felrakhatod. Ha nem így lenne, akkor gondolom külön le lenne írva.
A B-2 csak FS2004-gyel működik, csak az FSX kompatibilis, amihez ki is van írva, de ezt szerintem Te is észrevetted. Helyette van SR-71, B1, XB-70

-
Eagle16
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Ebben a repülés élménye a lényeg, azon belül is az online repülés.
A legtöbb gépnek elég ennyi a felszálláshoz, de gondolom CTRL+E volt a beindítás és nem nyomkodtad végig egyenként a gombokat
Így nem valami izgalmas, próbáld meg úgy hogy teljesen manuálisan indítod el a gépet. -
Eagle16
addikt
Most ezt a szépséget repülöm, elég kemény manővereket tud csinálni

A beindítás mondjuk érdekes, feltolom a fuel-cut-off karját és már be is indul

(Ehhez képest a DCS: Black Sharkban meg kell nyomni vagy 30 gombot) -
Eagle16
addikt
Ha rátolod a 100%-os tolóerőt, akkor elvileg be kell kapcsoljon magától is. Megmondom őszintén, én nem igazán szálltam le vele, csak föl
Még egyszerűbb gépekkel is meggyűlik a bajom
Amúgy ha jól emlékszem, kell lennie hozzá egy útmutatásnak, általában minden géphez adnak egyet. (legtöbbször pdf formátumú és mindig jól eldugják...) -
Eagle16
addikt
Billentyűzettel nagyon nem jó

Nekem egy ilyen joystick-om van, már 3 éve bírja a strapát, kezdésnek tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Windows 10
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor az utánégetőt rátolod, akkor lódul meg igazán...