Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Ingyenes dolgok után itt érdemes nézelődni.
Szerintem is nagyon drágák a kiegészítők, de azért az ingyenes dolgok között is lehet néha jókat találni.
Ezt az F-22-est is mint freeware szedtem le úgy emlékszem, ez a kép a ma esti igen rövidre sikerült Szolnok-Ferihegy menet közben készült

-
Eagle16
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Igen.
"Delivery
All of our products are delivered by download from this site. There are no CDs or documents which will be shipped through the post. The download passwords are presented in the 'My Downloads' section upon acceptance of your order. To download your purchases, please click the 'My Downloads' button on the menu above. If there are any problems with password display or acceptance, please e-mail us."Szóval kifizeted, adnak egy jelszót amivel letöltheted a gépet, és azt utána akárhányszor felrakhatod. Ha nem így lenne, akkor gondolom külön le lenne írva.
A B-2 csak FS2004-gyel működik, csak az FSX kompatibilis, amihez ki is van írva, de ezt szerintem Te is észrevetted. Helyette van SR-71, B1, XB-70

-
Eagle16
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Ebben a repülés élménye a lényeg, azon belül is az online repülés.
A legtöbb gépnek elég ennyi a felszálláshoz, de gondolom CTRL+E volt a beindítás és nem nyomkodtad végig egyenként a gombokat
Így nem valami izgalmas, próbáld meg úgy hogy teljesen manuálisan indítod el a gépet. -
Eagle16
addikt
Most ezt a szépséget repülöm, elég kemény manővereket tud csinálni

A beindítás mondjuk érdekes, feltolom a fuel-cut-off karját és már be is indul

(Ehhez képest a DCS: Black Sharkban meg kell nyomni vagy 30 gombot) -
Eagle16
addikt
Ha rátolod a 100%-os tolóerőt, akkor elvileg be kell kapcsoljon magától is. Megmondom őszintén, én nem igazán szálltam le vele, csak föl
Még egyszerűbb gépekkel is meggyűlik a bajom
Amúgy ha jól emlékszem, kell lennie hozzá egy útmutatásnak, általában minden géphez adnak egyet. (legtöbbször pdf formátumú és mindig jól eldugják...) -
Eagle16
addikt
Billentyűzettel nagyon nem jó

Nekem egy ilyen joystick-om van, már 3 éve bírja a strapát, kezdésnek tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor az utánégetőt rátolod, akkor lódul meg igazán...