- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
Csorbi #17209 üzenetére
Áh ez csak ilyen kiáltás a sötétségbe volt részemről. Persze nem vártam csodát mert nem jött update. Sem 1 sem 100 gigás (bocsi lanszelot)
De amúgy rohadtúl nem értem, hogy a Youtuberek, hogy a rákba tudják ilyen jól kezelni. A PMDG ugyebár klasszisokkal realisztikusabb és azt már megszelídítettem. Ezt meg, inkább meg se mutatom.
-
cintula187
addikt
A default 747 -nél rosszabban megírt géppel még nem találkoztam. Hihetetlen hogy a cruise on kívül másra nem képes. gondoltam ránézek milyen. felesleges volt. maradok a fbw 320-nál.
-
-
cintula187
addikt
És ilyennel találkoztatok -e már?
-
cintula187
addikt
Na ácsi. A default gép (attól eltekintve hogy borzalom) 1-es hajtóműve is leállt a patch miatt ha lekapcsolt az APU. A flybywire 48 óra alatt kijavította a hibát (hogy milyen trükkel azt hagyjuk, de köztes megoldásnak most megteszi
Szeretnék pozitívan állni az asobohoz, de ha a következő patch után is ilyen pár perc alatt napvilágra kerülő hülyeségeket fognak okozni akkor elkezdek morcos lenni. Ne hasonlítsuk a PMDG hez, ez freeware -
cintula187
addikt
Ismét egy kis videó a QA -ról by Asobo.
Leszálláskor a gép (AP kikapcsolva) nem tudom hogy széltől vagy attól hogy megijedt a külső nézetbe lapcsolástól megbokrosodott.
Aztán taxizás közben csak úgy lecsukta magát.
[link] -
cintula187
addikt
Ezekre van valakinek ötlete?
A Diamond leszállás közben, de más gép is pl. a tbm throttle -je is meghülyül. Nem tudom kikapcsolni. De jófej mert földet érés előtt lerakja IDLE -be.
Illetve (a moddolt de akkor is) az Airbusnak meg a Flaps -e mozog magától. A T16000 al lenne gond? Reconnect után is fos.
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
Most videót is készítettem. TBM en leszálláskor önálló életre kel a Throttle. Nincs is benne állítólag A/T. pl. a 30.másodperc körül egy ideig tudom kézzel vezérelni, pár másodpercig, miután a F1-F4 ig végignyomkodtam a billentyűzeten. Van erre ötlet hol a gond, vagy bug?
[link] -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16972 üzenetére
Ennek a repülésnek a végén megint harcolnom kellett az A/T -vel. Tudnátok segíteni mi a gond?
[link] -
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/HQdEbi6" data-context="false" ><a href="//imgur.com/a/HQdEbi6"></a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>
-
cintula187
addikt
Kisgépeknél főleg de nagy gépeknél is alkalmanként gurulás közben felszálláskor eléggé gyakran félrehúz a gép. Amint felszáll 1ft től már egyenesen megy tehát nem a szél. Más tapasztalt ilyet?
-
cintula187
addikt
Megjött landolás közben az első crash:
System.Runtime.InteropServices.COMException (0xC000014B)Lehet nem szereti az időgyorsítást
-
cintula187
addikt
Nem is tudom hol kezdjem el. Ezt útközben kezdte el csinálni. Stall és egyhelyben áll. active pause off
-
cintula187
addikt
Elvittem a kékorrút repülni. Habár buszunk sose volt.
-
cintula187
addikt
Emelem kalapom -
cintula187
addikt
Graz - Innsbruck -ot repültem az imént. A viharos idő, a rengeteg felhővel most eléggé megakasztotta a gépet. PEdig a GPU-CPU nem pörgött maxon. Aztán a sok Multiplayer traffic a reptér körül. Egy számjegyü fps -em volt.
-
cintula187
addikt
Hasznos modok MSFS -hez máris. [link]
-
cintula187
addikt
Nekem viszont az alábbi dilemmám van. Game pass 1 havi lejárat lemondom azt. Steam en megveszem. valamelyik változatot.
kérdéseim:
- vajon mindent le kell gyalulnom a steam mindent külön magának rak fel?
- ugye performance különbség nincs a steam / game pass változat között?
- keybind ing - ról van fájl amit át lehet húzni, hogy azt ne keljen újból állítani?Köszi
-
cintula187
addikt
Tetvedék 747 gombjai megint meghaltak.
Írtak rá megoldást:
resize one of the comm/nav windows to reenable the buttons
és működik
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
A drágaságos ATV TNCM -re a 28 -as irányt javasolná. Ahha, anyádnak
-
cintula187
addikt
Juhhej készülődnek a Liveryk.
https://www.reddit.com/r/MicrosoftFlightSim/comments/id365y/ferrari_f1_a320_support_plane_my_first_livery/?utm_medium=android_app&utm_source=share
-
cintula187
addikt
Load saved flight mindenkinek crasheli a játékot?
-
cintula187
addikt
válasz
Organist93 #16454 üzenetére
haha. a default szebb, ez tényleg mérföld kő.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16434 üzenetére
Na most. Azta ezt figyeljétek. A live weather párszor átállítottam más theme -re. És most a live weather hipphopp viharos lett.
-
cintula187
addikt
Azért ez már pofátlan:
Van egy hurrikánocska Mexikó partjainál.
Windy mapsIngame real weather eközben:
[link]MIt rontok el?
-
cintula187
addikt
MIlyen kamera beállítás akadályozza meg, hogy a cockpitban nem drifteljen el a "fejem" szépen lassan? Vagy usual bug ez is?
-
cintula187
addikt
Végülis mondhatni nekem tegnap estére véget ért a "honeymoon" fázis, amikor mindenben csak a jót látom.
Megkérdezte egy haver, hogy na milyen a játék amit szeptember óta vársz, ajnározol és mutatod róla unalomig a videókat, képeket. És ennyit tudok válaszolni: szép és viszonylag jól fut. Ennyi.
Kitudja mikor lesz ebből élvezhető IFR élmény? És mennyi kell még rákölteni?Multit azért szervezhetünk. PRohardver PUBG kocsma szerverét használhatjuk akár:
https://discord.gg/KZHm8A -
cintula187
addikt
De cuki kis gépei vannak a Britishnek.
-
cintula187
addikt
Ilyen is volt alpha/beta alatt? Most a 747 en nem tudok semmit se állítani, tekerni.
-
cintula187
addikt
Felettébb érdekes, hogy az új Istanbuli reptér (LTFM) nincs benne;
[link] -
cintula187
addikt
válasz
jozsi252 #16345 üzenetére
Sajnos nem. Maga a "fő" joystick rudder vezérlésre megfelel, de az is elfáradhat idővel ahogy olvasom.
Ami most történik viszont, hogy nem odavert landolás után a rudder nem marad kanyarodásban van. Azonnal vissza áll. A hardvert vizsgálva nincs gond, és a repülés végéig jól működik. -
cintula187
addikt
Parlamanet a hullám tetején.:
És a videó.
[link]Gyorsforgalmin befele indulunk.
A budai vár eléggé lapos
Országház most egész jó.
Van ami szép, sok minden felismerhető, Ferihegyet remélem kezelésbe veszi valaki -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #16332 üzenetére
Oh fuck. A ceitation pilótafülke gombjai nem reagálnak semmire....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Hálózati / IP kamera
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest