- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Geryson
üzenetére

Nálam még a gép sincs összerakva, nemhogy FS. Csak az alkatrészek beszerzése indult el, s a héten már össze tudom rakni, de az FS-nek szánt SSD-pár még nem lesz meg. Ráadásul ugye nekem még elsőszériás az alaplapom, tehát egy cserét majd majd még meg kell ejtenem, ami újabb kiszereléssel jár, addig nem is nagyon akarok ezzel komolyabban foglalkozni.
Az install azért mehetett viszonylag lassan, tehtát a szokásos tempóban, mert az SSD-k főleg olvasásban hoznak látványos gyorsulást, a sok apró fájl felírása, pláne DVD-ről, CD-ről nem lesz érezhetően gyorsabb. Tehát egy telepítés sem.
Az viszont örömteli, hogy már a betöltés is sokat javult. A többi probléma pedig biztos nem az SSD miatt van. Amúgy amikor az FS2004-gyel áttértem win7-re, nálam is volt az FS indulásánál mindenféle villogás, de már menetközben ez elmúlt. Volt aki, erre azt írta, hogy XP módban futtassam a win7-et, de már nem is emlékszem, hogy ez megoldotta-e ezt a problémát. Annyira nem volt zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest