Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Hát azért 3 SSD az tényleg nem gyenge már.
Valahogy most 1-el fogom megoldani, csak még nem tudom pontosan, hogy hogyan. Valószínűleg tényleg az oprendszer lesz rajta és kivételesen az FS, a többi játék meg lesz az egyik terráson. A másik terrás meg marad cuccnak.Szerintem 1 hét és megveszek mindent és mesélek, hogy milyenek az eredmények. Fogok előtte csinálni FPS értékrögzítést nappal, éjszaka, esőben különböző helyeken és mesélem, hogy pont ott mennyi az érték SSD-vel és az új videokártyával.
BMW001: Mi a baj a teszttel? Nem valósak az értékek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valahogy most 1-el fogom megoldani, csak még nem tudom pontosan, hogy hogyan. Valószínűleg tényleg az oprendszer lesz rajta és kivételesen az FS, a többi játék meg lesz az egyik terráson. A másik terrás meg marad cuccnak.