Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo94
    veterán

Hát igen, ez így van, csak egyet érteni tudok vele...

Mellesleg ma reggelre (nagyon kevés alvás mellett - de hát erre való egy húsvétos hétvége, vagy mi :) ) végeztem az EDDF-MROC útvonal több mint 12 órás lerepülésével PMDG MD-11-gyel. Végig gyönyörű volt az út, az Active Sky Evolution (minden maximumra állítva) a REX-szel egyszerűen fantasztikus, amit művel. Imádom újra az FS2004-et, s az Nvidia GTX285 is gyönyörűen teljesít (s itt természetesen nem a teljesítményre, hanem a képminőségre gondolok): a Super Transparency AA fantasztikus, s az ATI-kkal ellentétben itt nem zabálja szét a kártya teljesítményét. Kár, hogy nem csináltam screenshotokat. Talán majd a visszaúton... A Latin VFR MROC csodás reptér az egész környezetével együtt. S az is lenyűgözött, hogy éjszaka és hajnalban unaloműzésként sokat neteztem, de meg sem kottyant a rendszernek, sosem ment fel a teljes ramhasználat 3 GB fölé, ebből az FS 850-900 MB között mozgott, s mondom, a Megaairport Frankfurt mindjárt indulásnál jócskán megterhelte a gépet, hiszen az egyik legnagyobb memóriazabáló reptér 100 százalékos AI-val...

Visszafelé shotolj, várjuk a képeket!

Amúgy én mindig nyávogtam privátban ha valaki megkérdezett, hogy FS-re nem kell erőltetni az Ati kártyákat, akár egy kisebb Nvidia is sokkal jobban hangolható rá, mert a kártya esetében a processzorsebességnek nem sok szerepe van, csak minél több ramja legyen, hogy tudjon textúrázni, ez érdekli az FS-t video vonalon, semmi több. Ami máshol az Ati kártyák egyértelmű előnye, hogy egy jól eltalált driverrel mennek mint az eszement, itt totálisan elveszik.. FS alatt csak kínlódnak többnyire, mert az FS pont azt szeretné tőlük amiben gyengébbek... Persze én megértem,hogy aki Ati fanatic, az nyilván nem fog Nvidiat rakni, már csak a tudat miatt sem. Pedig a különbség egyértelműen jelentkezik.. :)

Új hozzászólás Aktív témák