Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Jaja, én vettem nekik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: A hétvégén toltam egy Haiti cargo segélyszállítmányt, szombat délelőtt olyan 20 bejövő és 10 induló vagy eltávozott gép volt. Ez szombat estére annyiban változott (ha valaki nem látta a Servinfo-t), hogy 73 ki és bejövő gép volt egy kb. 10 férőhelyes repülőteren a VATSIM-en.
Tisztára mint élőben, ott is megtelt a légtér. Én legnagyobb szívfájdalmamra offline voltam, de tesztelem még továbbra is a gépem és nem akarom összekavarni mindenféle kiegészítővel. Most újrarakás óta semmi gondom, úgy repülök, hogy ki- és hazarepülés újraindítás nélkül megy közben zene, film, net, bármi. REX fent van, nincs vele gond, nagyon szép és tetszik. Még legalább 1-2 hétvégét repülök így, mostmár telepítés nélkül (kicsit féltem, hogy ActiveSky X-Graphics le, REX fel, hátha gond lesz, de nothing), majd utána elkezdem megint meghúzni a gépet, mert csak 2,66-on megy most és 3,9-en ment korábban, ami azért sok FPS-t jelent.Apropó, játszik valaki húzott géppel FSX-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Arc Raiders
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)