Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms
üzenetére
Persze, ebben igazad is van. Ha áldozol a hobbydra, jól teszed!
Én szoftverre nem szívesen, ha nem muszáj
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7...
Az FSX tényleg eléggé félresikerült, de én szeretek vele legozni, most éppen meglepően jól megy, még light bloommal is szinte mindenhol 20 fps felett vagyok, ezt én sem értem. 
Nekem -bár ez szigorúan csak a magánvéleményem, de az FSX szebb mint az FS9, pedig Andorra áldozatkész segítségének köszönhetően (és te is felajánlottad anno maximálisan fair módon, amiért újfent thx) felraktam párszor, de valahogy nekem sosem jött össze normálisra, szenvedtem vele, ronda maradt.
Megvezetve természetesen nem érzem magam, mert amennyit én áldoztam rá, annyit maximálisan megért ez is.
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Viccrovat
- Autós topik
- eGPU tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább különféle járművekbe ölöm a pénzt, vagy kevésbé szívesen hardverbe.. Bár nagyon érik az i7... 
Akik azonban beleöltek súlyos ezreket ebbe az elkapkodott és sajnos már nem is támogatott játékba, azokat én is sajnálom.