- A nap színe: a vörös
- Google Pixel topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
andorra
üzenetére
hamarosan az lesz... bár azt még nem tudom, hogy mekkorát, és milyen célra, hogyan fogom használni... lehet inkább még egy ekkorát, és azt partívionálom szét... tudom, olvastam, hogy az se az igazi, de igazából nem értem, hogy miért számítana ez, ha a többi partíción csak adat van, és semmit nem használ belőlük a rendszer, amikor az FS fut...
IvApp és Jeppview nélkül nekem még nem volt bajom fagyással (a többi programból kifolyólag), igaz egy monitorra van bezsúfolva minden (bár lehet akadna még egy monitor, amit hadirendbe lehetne állítani, csak hülyén van megoldva a számítógépasztalom, így mindig ki kéne néznem jobbra, aminél még lehet a kattintgatás is jobb... persze így nem full screen-ben megy az fsx)... Jeppview-en most elgondolkoztam, lehet fel kéne raknom, de végülis megvagyok nélküle is, ingyenes cuccokkal (általában ezt a linket használom: [link])...
amúgy ma hazafelé jövet jó kis rendszámot láttam: LAM-3xx
mondtam is magamban: ennyire "kocka" nem lehetek (EGLL LAM3A STAR)

szerk: chip magazin... ja, persze

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondtam is magamban: ennyire "kocka" nem lehetek (EGLL LAM3A STAR)