- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Felejtsd el a flight simulatorok eddigi történetét. 2020 van, a MS és az Asobo is tisztában van vele, hogy elmúltak azok az idők, amikor kiadsz egy játékot és az úgy kész van. Game as a service, ráadásul itt nem is új feature-ökről beszélünk, hanem javításokról. De elég, ha csak megnézed a hivatalosan kiadott roadmapet, messze nincs még kész. Az AP hibákról pedig ahogy nézem, tudnak, de vannak magasabb prioritások jelenleg, ráadásul sokszor nem is reprodukálható egy egy bug, nálam pl. C172 is csinálta ugyanezt, szépen beállítottam rwy hdg-et, 5000ft flc 74kt, felszálltam, 500ft agl bekapcsoltam és pillanatok alatt a pálya mellett voltam arccal a föld felé. Tegnapelőtt kapott egy újrainstallt, azóta a C172 hibátlan, más gépet még nem próbáltam.
Az első bush tripnek pedig semmi köze az AP-hoz, mert a Zlinben nincs. Igazi, 100% vfr élmény, viszont a hivatalos fórumon is sokaknak ugyanez a problémája. Nem emlékszem pontosan, hogy a patch után kezdett jó-e vagy az se ment, de jelenleg hagyni kell pihenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Napelem
- Jófogás tapasztalatok
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- AliExpress tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest