- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Felejtsd el a flight simulatorok eddigi történetét. 2020 van, a MS és az Asobo is tisztában van vele, hogy elmúltak azok az idők, amikor kiadsz egy játékot és az úgy kész van. Game as a service, ráadásul itt nem is új feature-ökről beszélünk, hanem javításokról. De elég, ha csak megnézed a hivatalosan kiadott roadmapet, messze nincs még kész. Az AP hibákról pedig ahogy nézem, tudnak, de vannak magasabb prioritások jelenleg, ráadásul sokszor nem is reprodukálható egy egy bug, nálam pl. C172 is csinálta ugyanezt, szépen beállítottam rwy hdg-et, 5000ft flc 74kt, felszálltam, 500ft agl bekapcsoltam és pillanatok alatt a pálya mellett voltam arccal a föld felé. Tegnapelőtt kapott egy újrainstallt, azóta a C172 hibátlan, más gépet még nem próbáltam.
Az első bush tripnek pedig semmi köze az AP-hoz, mert a Zlinben nincs. Igazi, 100% vfr élmény, viszont a hivatalos fórumon is sokaknak ugyanez a problémája. Nem emlékszem pontosan, hogy a patch után kezdett jó-e vagy az se ment, de jelenleg hagyni kell pihenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Kingston SNV3S 1 TB NVMe SSD VADIÚJ, 3 év NÉVRE SZÓLÓ GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest