Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
energomatt
üzenetére
Felejtsd el a flight simulatorok eddigi történetét. 2020 van, a MS és az Asobo is tisztában van vele, hogy elmúltak azok az idők, amikor kiadsz egy játékot és az úgy kész van. Game as a service, ráadásul itt nem is új feature-ökről beszélünk, hanem javításokról. De elég, ha csak megnézed a hivatalosan kiadott roadmapet, messze nincs még kész. Az AP hibákról pedig ahogy nézem, tudnak, de vannak magasabb prioritások jelenleg, ráadásul sokszor nem is reprodukálható egy egy bug, nálam pl. C172 is csinálta ugyanezt, szépen beállítottam rwy hdg-et, 5000ft flc 74kt, felszálltam, 500ft agl bekapcsoltam és pillanatok alatt a pálya mellett voltam arccal a föld felé. Tegnapelőtt kapott egy újrainstallt, azóta a C172 hibátlan, más gépet még nem próbáltam.
Az első bush tripnek pedig semmi köze az AP-hoz, mert a Zlinben nincs. Igazi, 100% vfr élmény, viszont a hivatalos fórumon is sokaknak ugyanez a problémája. Nem emlékszem pontosan, hogy a patch után kezdett jó-e vagy az se ment, de jelenleg hagyni kell pihenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest