-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ha csak utasszállítókkal repülsz akkor a legjobb a joke, de ha esetleg mással is akarsz akkor nem a legjobb választás. Helikopterhez, kisgépekhez, vadászgépekhez jobb a sima joystick.
Én egy Saitek X-52-t néznék a helyedben, ár/érték arányban nincs jobb. Igaz hogy már csak használtat kapsz, műanyag, gagyin néz ki, de egyben van a joy+gázkar+rudder, kismillió gomb, tekerő, csúszka. Nekem volt vagy 3 belőle, vagy 15 éven keresztül használtam őket és sosem volt semmi probléma. Itt van pl. egy eladó, kicsit drága de ha lehet belőle alkudni szerintem jó vétel lehet:
x52 eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest