Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Korcsii

    őstag

    válasz Hedgehog9780 #16015 üzenetére

    Mivel nem vagyok tesztelő, csak az eddig látottak alapján:
    Szerintem jóval kevesebb kiegészítő kell majd:
    - A táj alapból részletes (elvileg utcaszintű?), kidolgozott, jól néz ki (UTX/FTX Global, photoscenery-k kiestek).
    - A legtöbb reptér valószínűleg használható minőségű lesz - bár a random generált gurulóút betűzésektől a hajam az égnek áll, akkor már inkább nyúlhasson bele a közösség, mint az X-Plane gateway-en. Mindenesetre csak pár tucat valósághűen lemodellezett reptérről beszélnek, a többit az AI legenerálja (nem csak a gurulókat, az épületeket is), szóval várható jó pár addon reptér (de pl ha jól rémlik az UK2000 nem kapott alpha/dev hozzáférést).
    - Elvileg lesz navdata - mondjuk ez már FSX-ben is volt valamilyen szinten, és persze jól elavult, mert nem volt frissítve, mindenesetre tegnap raktam egy kérdőjelet a Navigraph mellé (oké, SimBrief meg egyebek miatt úgy is kell)
    - A látottak alapján lesz pár használható alapgép - de azért pl a PMDG is dolgozik már az FS2020 gépeken, mert mindig van feljebb, no meg ott vannak a ritkább típusok, amik úgysem kerülnek bele alapból. (mondjuk véleményem szerint ha az alap gépekre ha jönne egy ZIBO kaliberű mod, akkor a PMDG simán lehúzhatná a rolót)
    - Az időjárásról külön epizódok szólnak, ennél jobbal előrukkolni nehéz lesz.
    - A mindenféle földi kiszolgáló meg (az én véleményem szerint) egyéb sallangok is úgy néz ki alapból benne lesznek.
    - Nyilván aki multiplayer-nél komolyabb hálózatra vágyik (IVAO, VATSIM, PilotEdge), annak kell majd az a kiegészítő. Bár itt meg erősen fennáll az esélye, hogy megcsappan az utánpótlás ezeken a hálózatokon, ha sikerül egy komoly mulitplayer-t összehozni, irányítással, szabályok betartatásával - és nem mellesleg AI gépekkel, amik nélkül elég üres tud lenni a légtér (mondjuk lehet épp ez teszi fotelpilóta szempontból kezelhetővé a szituációkat).

    Szóval összességében én ha megveszem, nem tervezek majd túl sok addont venni (mondjuk ez már X-Plane esetében is így volt: A320, B748, AVS, a többi az ingyenes mod: ZIBO, BetterPushback, stb). Nem lennék most az addon gyártók helyében.

Új hozzászólás Aktív témák