- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
cintula187
üzenetére
Captain Joe nálam is hiper kedvenc.

Sajnálom, hogy szétszéledőben a banda, de ez az élet rendje, a fontosabb dolgok háttérbe szorítják a kevésbé fontosakat.
Nekem a legjobb barátom tűnt el egy időre, mert Grúzia (Kutaiszi) lett a bázisia, hát sokat nem találkoztunk az elmúlt fél évben...(#15479) LWhite: IFR-t most én is elengedtem, éppen elég az ami a Pilotsban van.
#15480) Korcsii : Én kb két éve próbáltam újraaktíválni, de mire mindent összeraktam pont elment az áram az év legnagyobb vihara során.
Néha azért jó lenne online is repülni, mert a végén teljesen elfelejtem a fóniát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a legjobb barátom tűnt el egy időre, mert Grúzia (Kutaiszi) lett a bázisia, hát sokat nem találkoztunk az elmúlt fél évben...
Néha azért jó lenne online is repülni, mert a végén teljesen elfelejtem a fóniát.