- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Som@
őstag
Kedves xy ARC!
Szerintem elég világosan le vagyon írva, hogy mit lehet és mit nem. [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L]
Amennyiben nem értsz vele egyet, rendben van. De ameddig ide irogatsz, tartsd tiszteletben. Mert különben moderálás lesz a vége.
Ezt a topicod is bezártam. :P -
xy
csendes tag
Lehet, hogy az előző téma félreérthető volt. Én nem akarok semmi törvénybeütközőt elkövetni. Csak éppen nem akarok pénzt kidobni egy olyan software-re emiről azt se tudom, hogy milyen. Nem találtam demót sem.
Kedves Kisqpi és a hozzá hasonló túlbuzgó arcok.
Szerintem az az op. rendszer is (amivel te is szórakoztatod magad) full illegális. Az MP3-ok amik a gépeden vannak nem túl jogtiszta termékek.
A gépek 90%-án illegális software-ek vannak. A tieden is.
Nem kell a duma a warezről.
Majd pont ezeket a fórumokat fogják olvasgatni a szervek. Ugyan már!!!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Automata kávégépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest