Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Carlos
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én is így gondolom h ha nem 13 ezerért adnák az új játékokat akkor sokkal többen vennék meg.A Flatout 2-ön már erősen gondolkodom hogy megvegyem,mert ez nem nagy költség, ennyit bárki ki tud fizetni(1 mozi ára kb.).Csak amikor megjelenik a legújabb FIFA akkor 13990-ért soha nem fogom megvenni.Pedig ha mondjuk nem is 1990-ért de mondjuk 5 rongy körül adnák egy kis extrával(füzetke,igényes csomagolás)akkor biztos megvenném...

Nekem pédául a Baldur's Gate 1 és 2 is eredetiben van meg,mert pl. az első rész 5 lemezes volt és 5990-ért adták.De pl a settlerseket is azért vettem(az 5-öt nem!!!
) meg mert nem 10 ezer volt az ára hanem csak 4-5 és magyar nyelvű leírás,pozster volt hozzá +igényes dobozban volt.
De hát ez van,reméljük ilyen irányba halad a dolog...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) meg mert nem 10 ezer volt az ára hanem csak 4-5 és magyar nyelvű leírás,pozster volt hozzá +igényes dobozban volt.