- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy PC guru, de adott egy Dell E6440 amiben egy Intel 530 SSD van. Amit furcsállok az az hogy AS SSD-vel nézve a Seq írási sebesség 130MB/s körül van, az olvasási pedig 440MB/s körül. Ez nekem fura, mert elvileg írásban is majdnem annyit kéne tudnia mint az olvasásban. Mi lehet a hiba? (Friss Win7, szűz telepítés)
-
G-lader
tag
válasz Daszkalosz19 #1754 üzenetére
Igen számít. Sentinel előző verziója nekem is csinált ilyet, HHD-vel és SSD-vel is. A 4.30 már semmi ilyet nem produkál ugyanazzal a konfiggal.
-
G-lader
tag
válasz Jester01 #1505 üzenetére
Alignálás elvileg OK, ellenőriztem, illetve szűz telepítés volt. Ahogy láttad TrueCrypt elött az a 8M az 18 volt, de ezért is kérdeztem hogy ez mennyire lesz érezhető napi használat során.
Ja azt most nem írtam, de Sata2-n megy a laptop mSata portja.
Hát sebességben túl nagy változást eddig nem vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Lenne még 1 kérdésem.
Tűzfal, meg minden telepítése után ezeket az értékeket kaptam.Ez eddig szép és jó, de TrueCrypt titkosítás után viszont ezeket az értékeket kaptam:
Ahogy látszik a 4K de főleg a 4KQD32 értékek nagyon visszaestek.
Kérdésem az lenne hogy ez a gyakorlatban mennyire lesz érezhető?
[ Szerkesztve ]
-
G-lader
tag
válasz Fire/SOUL/CD #1461 üzenetére
Köszi, elküldtem asszem amit kértél.
-
G-lader
tag
válasz Dr. Gonzο #1373 üzenetére
Emlékeim szerint 2 lehetőség van a TrueCrypt-ben, az egyik az az hogy csak a System partíciót titkosítsa, a másik pedig hogy az egész meghajtót. Ezek szerint mikor telepítem rá a Wint mondjuk a 256Gb-ből ha csak 240-et particionálok be, és utána azt titkosítom az jó is lenne? Amúgy azért érdekelne mi van ha az egész meghajtót titkosítja az ember...
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Mivel másik topicban nem igazán kaptam rá választ (és talán inkább ide tartozik) így szeretném itt is megkérdezni:
Mindenhol azt olvastam hogy az SSD-nek nem jó ha fullra van írva, viszont én a gépem titkosításához TrueCrypt-et használok, amit a hamarosan bekerülő SSD-nél is szeretnék tovább alkalmazni. A TrueCrypt-viszont ha jól tudom ilyen esetben az egész meghajtót titkosítja, azaz gondolom teleírja. Szerintetek ilyenkor mi van, hogyan hat ez az SSD-re? Esetleg van valakinek ilyen tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- WD Red Pro és Plus NAS HDD-k! 2TB! bontatlanok!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest