- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
lajxko #19898 üzenetére
Nem csoda, hogy nem kapsz részletes adatokat a notiban lévő SSD-ről, mert ez egy kereskedelmi forgalomba nemigen kerülő (OEM) Samsung XP941 256GB AHCI M.2 80mm PCIe 2.0 x4 SSD, ami ezért nem igazán szerepel a programok S.M.A.R.T adatbázisában.
[link]
[link]
[link]
[link]Egyébként meg a tesztek szerint igencsak jó SSD-nek tűnik, Samsung 19nm MLC chipekkel van szerelve, ami azért elég tartósnak kellene hogy legyen, és a vezérlő is Samsung.
A hirtelen kondíciócsökkenés oka lehet az eleinte sok írásterhelés, ami az oprendszer telepítésének velejárója, bár talán nem ilyen mértékben, ahogy írod. Lehet, hogy inkább annak köszönhető, hogy a HDS rosszul értelmezi a smart adatokat, amiket az SSD küld. Írj a HDS topikgazdának, illetve az SSDOK fejlesztőjének az ügyben.
-
M107
addikt
válasz
lajxko #19886 üzenetére
Win újra telepítés.
Minek használsz GPT particíót ?
Őt nem erre fejlesztették ki.
Virtuális memória 80% 16 GB minek vagy user 400 MB vagy kapcsold ki teljesen mert felesleges - személyem 8.1 alatt sem, se 10 alatt nem találkozott még olyannal, hogy kért virtu. memót volna valami, (12 GB) kivan kapcsolva sőt anno 8 GB is teljesen ki volt kapcsolva.
Superf kikapcsolni, win search szintén ki. -
Ezt a CRU szabályozza (Customer Replaceable Units), ami meghatározza, hogy a vevő/felhasználó saját maga milyen hardvereszközöket cserélhet ki garanciavesztés nélkül (persze nem szétverve a gépet).
A X502CA/X550CA laptopnál az akku, a RAM és a HDD is cserélhető, CRU alá esik, ebben biztos vagyok. Az X201E-esnél nem tudom, de szinte bizonyos, hogy ott is. Ettől függetlenül (ha eldöntöd majd melyik lapos lesz), szépen felcsörgöd az Asus-t és megkérded.
Zozi04
Miért, eddig DVD-ről nem tudtál bootolni? -
1. Értetlenség
2. Töketlenség
3. Ez igaz(azzal a különbséggel, hogy én úgy tudom, hogy a NAND-ok különböznek, nem a kontroller. Én személy szerint nem találkoztam még Intel vagy Micron vezérlős SX300-assal), mivel különböző típusú NAND-okkal kerül forgalomba pl Intel és Micron (és gyártón belül is több féle) és ezekhez valóban különböző FW kell illetve van is.
-
-
Több lépcsős a frissítés, először az 5.0.7a frissítést kell alkalmazni. (abban benne van a 27139-es VIC állomány) Hogy ezt követően egyből lehet-e 5.2.2-re frissíteni, azt meg majd meglátod, hogy milyen sorszámú fájlt fog keresni. Lehet, hogy az 5.0.Bh -t is fel kell pakolni előtte...(bár ez nem rémlik)
Szóval 5.0.7a -> 5.0.Bh -> 5.2.2 a sorrend, de az 5.0.Bh lehet, hogy kihagyható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audacity - hangszerkesztés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Toshiba 3TB HDD Sata3 DT01ACA300 / Beszámítás OK!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest