- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
válasz
Kiskokó #18310 üzenetére
38°C-nál már vigyázni kell, az már komoly láz! Adj neki lázcsillapítót, de ha 39-40°C-ra is felmegy a hőmérséklet, vizes, esetleg jeges ruhás borogatás is ajánlott! Ha 41-re felmegy, akkor sajnos harangoztak...
Semmi baja nem lesz. Igazából a forrasztások nem bírják a nagy hőt, de ez még nagyon messze van attól, hogy gond legyen.
-
Sordoran
addikt
válasz
Kiskokó #18310 üzenetére
Ha most telepítetted windows-t, telepíted programokat, teszteket futtatsz, frissítés töltődik, települ, tehát nagyban használod, akkor nem gáz. Nekem eddigi csúcs hőmérséklete 39 fok volt első napokban, azóta normál használattal 34 a napi csúcs. SSDOK megmutatja megy-e TRIM, vagy HD sentinel is akár, összefoglalóban van link hozzá, hogy mi is az.
-
Sordoran
addikt
válasz
Kiskokó #18258 üzenetére
Szerintem ugyanúgy ahogy SSD-nél kell, itt is lehet utólag aktiválni, tehát vagy még a HDD-n lévő win-nél aktiválod AHCI-t, majd BIOS-ban is, vagy átmásolod, elindítod még IDE-ben és utána aktiválod AHCI-t már az SSD-n.
Horec: 8.1 telepítést még nem csináltam, de win7-ből kiindulva ami ötletem van hogy miután végigmegy telepítő újraindulásnál belépsz bios-ba és átállítod boot prioritást rögtön SSD-re, mert ha rá van dugva az USB, és az az első boot eszköz megint az tölt be. Bár nálam az is bevált hogy újraindítás után ki is húztam USB-t már.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kiskokó #18231 üzenetére
Olvastam a win költöztetés cikket.
Ha egy az egybe akarom átrakni a windowst akkor is figyelnem kell az ACHI módra tételre a BIOSba ?
Illetve ha a régi WIN-en fent van valami chipset driver akkor ugyan úgy törölnöm kellene igaz ?Ja és ha csinálok egy ilyen költöztetést... mondjuk ezt a jelelnlegi WIN-em letudom valahova menteni ilyen formában, hogy akár máskor a későbbiekben egy WIN reinstall helyett csak őt tegyem vissza ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest