- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Sordoran #18039 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért, úgy láttam itt a topikban visszanézve, egyesek pár óra, vagy pár nap alatt is már tekintélyes írásmennyiséget hoznak össze, akiknél a lapozófájl nincs letiltva, illetve a SuperFetch fut.
Ezek némelyike lassúságra is panaszkodik.
Ehhez képest én 6 hónap alatt 126 napig járattam és 900 GiB írás van mindössze, lapozófájl nélkül természetesen. Gyors rendszer, gyors betöltődés (esetemben jóval többet kell várni az ADSL-modem felállására, ami a gépből kapja a 12 V tápot, vagyis egyszerre indulnak, de nekem így is megfelel).
Az SSD-n csak a Win7 üzemel, nagyobb letöltést csak igen ritkán indítottam rá, az általában HDD-re megy:
-
xuldar
addikt
válasz
Sordoran #18034 üzenetére
Nem én írtam,hogy laptop,az előző hozzászólásodból látszott,hogy asztali. Használd a legújabb SSDOK-t,az már ismeri a 850evot. Nem kell újratelepíteni,ha csak az AHCI-t kell bekapcsolni. A topikösszefoglalóban megtalálod ennek a módját,mert nem csak annyi,hogy a BIOSban átbillented.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest