- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
válasz
horvathpeter #35266 üzenetére
Köszönöm én is a linket, meg a tapasztalataid leírását. Az enyém is szinte ugyanezekkel a hőmérsékletekkel dolgozik, mint a Tiéd.
Egyelőre akkor viszont nem bolygatom a fw-frissítést, nekem eggyel előbbi van, viszont a hőfok témában nincs erőlépés, úgy látom.
A linkelt tesztben különben írják is, hogy az m.2 változatok alapból melegebbek, mint a 2,5 colos testvéreik, és bizony úgy tűnik, hogy egy passzív borda is sokat segíthet.
Chros kollégánál viszont tényleg lehet valami gubanc. -
Frawly
veterán
válasz
Kösz az infót, te vagy a második ember, aki ellenőrizte kézzel is a hőfokokat. Most már akkor biztos, hogy félremér az MX500, de csak az M.2-es verzió. Mikor ilyen 60-70 fokokat mutat, akkor valójában olyan 40-50 fok között lehet. Ezt be is kéne venni a Milyen SSD-t vegyek topik összefoglalójába, meg talán az ittenibe is.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Közben találtam egy ilyet: KATT
Nekem a 370-es lap van, ahhoz nincs sajna m.2 hűtőborda, de ahogy a tesztből látszik, azért van jelentősége.
Későbbiekben talán kapnak egy hűtőbordát. De ahogy néztem róla teszteket ezek normális hőmérsékletek.
A videó szerint a piros zónában kellene a legmelegebbnek lennie. Na majd rámérek terhelés közben ott még egyszer. De mondom mikor 68 fokot írt akkor sem volt a 47 felett sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest