Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
bANDYka
tag
Nem sikerül.
Totál újratelepítettem (full új partíció létrehozás, majd formázás), most USB-ről eredeti Win7-et és lehúztam mindent telepítés közben. Most gyorsabban felment, de miután mindent felmásolt újraindítja a rendszert a logó bejön, aztán fekete kép, semmi tovább. Ha csökkentett módba indítom, akkor kiírja, hogy nem tudja folytatni a telepítést és hogy indítsam újra (ekkor a háttérbe a starting windows for first blabla van).
MI lehet még a gond? Mit tudok még ellenőrizni, változtatni? Vigyem vissza?
-
bANDYka
tag
válasz
santiagoe #34832 üzenetére
Igen próbáltam, sajnos nem segített.
@Bodor:
a Win8-at USB-ről telepítettem, ez gondot jelenthet? Sajnos a Windows7-USB-DVD-tool-lal nem tudtam USB-re tenni Windows7 ISO fájlt, mert kiírta, hogy nem ismert ISO... :S
A minden HDD levételt próbáltam, nem segytett, habár ugye a CD rajta volt, leveszek mindent és próbálkozom.@Fire/SOUL/CD:
természetesen DVD-re gondolta, csak elírtam, a minden partíció törlése rendben volt, de sajna így sem sikerült.Kösz a tippeket, ha esetleg még eszetekbe jut valami ne kíméljetek...
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
akadt némi problémám a frissen vásárolt Agility 3-as SSD-vel. Asus P5K alaplapom van, kicsomagolás után gondoltam felteszem a Windows 8-at rá megpróbálom kicsit. Fel is telepedett pillanatok alatt működött is a teszteredményem is jók voltak, viszont az operációs rendszer nem igazán jött be, így úgy döntöttem, hogy visszaváltok Win7-re.
A CD ROM-ról történő Win7 telepítés viszont iszonyatos lassú és szakaszos úgy hogy csak a CD és az SSD van SATA csatolókon, minden más eszközt leszedtem.
Kétszeri újraindítás után a windows betöltési logo után pedig fekete képernyő fogad, nem töltődik be az asztal. Az SSD aktivítás LED néha villog kicsit de az asztalig nem jut el.
Valaki tudna segíteni mi a probléma, tapasztalt valaki esetleg hasonlót? Előzőleg Win8-cal jól ment, de valamiért a 7-es betett neki.
Előre is köszi, üdv.:
András -
bANDYka
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #34428 üzenetére
Sziasztok,
megvettem az agility 3-at be is üzemeltem, friss telepítés után az általad postolt link alapján fel is tettem és mértem egyet, eredmény lent
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ezek jó vagy rossz eredmények, hol lehetne ezt megnézni?
Konfigom: Asus P5K (SATA2-es alaplap), E6750, 4GB
Esetleg tudtok visszajelzést adni?
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni SSD vásárlás előtt. Asus P5K alaplapom van és egy OCZ Agility 3-at néztem ki. Kérdésem hogy tapasztalatok alapján vannak-e ezzel a konfiggal kompatibilitási gondok, illetve azt sem tudom hogy a fenti alaplap támogatja-e a SATA II-öt?
Válaszokat előre is köszi, üdv.:
András
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest