- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
Aktív témák
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni SSD vásárlás előtt. Asus P5K alaplapom van és egy OCZ Agility 3-at néztem ki. Kérdésem hogy tapasztalatok alapján vannak-e ezzel a konfiggal kompatibilitási gondok, illetve azt sem tudom hogy a fenti alaplap támogatja-e a SATA II-öt?
Válaszokat előre is köszi, üdv.:
Andrásseeing is believing...
-
bANDYka
tag
válasz Fire/SOUL/CD #34428 üzenetére
Sziasztok,
megvettem az agility 3-at be is üzemeltem, friss telepítés után az általad postolt link alapján fel is tettem és mértem egyet, eredmény lent
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy ezek jó vagy rossz eredmények, hol lehetne ezt megnézni?
Konfigom: Asus P5K (SATA2-es alaplap), E6750, 4GB
Esetleg tudtok visszajelzést adni?
[ Szerkesztve ]
seeing is believing...
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
akadt némi problémám a frissen vásárolt Agility 3-as SSD-vel. Asus P5K alaplapom van, kicsomagolás után gondoltam felteszem a Windows 8-at rá megpróbálom kicsit. Fel is telepedett pillanatok alatt működött is a teszteredményem is jók voltak, viszont az operációs rendszer nem igazán jött be, így úgy döntöttem, hogy visszaváltok Win7-re.
A CD ROM-ról történő Win7 telepítés viszont iszonyatos lassú és szakaszos úgy hogy csak a CD és az SSD van SATA csatolókon, minden más eszközt leszedtem.
Kétszeri újraindítás után a windows betöltési logo után pedig fekete képernyő fogad, nem töltődik be az asztal. Az SSD aktivítás LED néha villog kicsit de az asztalig nem jut el.
Valaki tudna segíteni mi a probléma, tapasztalt valaki esetleg hasonlót? Előzőleg Win8-cal jól ment, de valamiért a 7-es betett neki.
Előre is köszi, üdv.:
Andrásseeing is believing...
-
bANDYka
tag
válasz santiagoe #34832 üzenetére
Igen próbáltam, sajnos nem segített.
@Bodor:
a Win8-at USB-ről telepítettem, ez gondot jelenthet? Sajnos a Windows7-USB-DVD-tool-lal nem tudtam USB-re tenni Windows7 ISO fájlt, mert kiírta, hogy nem ismert ISO... :S
A minden HDD levételt próbáltam, nem segytett, habár ugye a CD rajta volt, leveszek mindent és próbálkozom.@Fire/SOUL/CD:
természetesen DVD-re gondolta, csak elírtam, a minden partíció törlése rendben volt, de sajna így sem sikerült.Kösz a tippeket, ha esetleg még eszetekbe jut valami ne kíméljetek...
seeing is believing...
-
bANDYka
tag
Nem sikerül.
Totál újratelepítettem (full új partíció létrehozás, majd formázás), most USB-ről eredeti Win7-et és lehúztam mindent telepítés közben. Most gyorsabban felment, de miután mindent felmásolt újraindítja a rendszert a logó bejön, aztán fekete kép, semmi tovább. Ha csökkentett módba indítom, akkor kiírja, hogy nem tudja folytatni a telepítést és hogy indítsam újra (ekkor a háttérbe a starting windows for first blabla van).
MI lehet még a gond? Mit tudok még ellenőrizni, változtatni? Vigyem vissza?
seeing is believing...
Aktív témák
- 3,5" winchester, 80 GB-tól 500 GB-ig, több darab, utolsó szektorig tesztelve
- 2,5" (laptop) winchester, 80 GB-tól 1 TB-ig, több darab, külső wincester, utolsó szektorig tesztelve
- 1TB és 500GB HDD 100/100% + ajándék 5db 1TB-os hibás hdd-k
- Crucial MX500 1TB M.2 SATA3 SSD eladó
- samsung 860/870 ssd 500GB - intel u.2 ssd 500 GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest