Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?

-
Stanley-B.
őstag
Vettem az imént egy OCZ Vertex 3-at és egyből felraktam rá a win 7-et minden jó csak csak mérések alapján 180 Megával ir/olvas! Sata 3, és Achi Módba van, Ide módban is ugyanigy teljesített. Kijött nemrég egy frissités az Ocznél csak még nemraktam fel az megoldaná a problémát vagy valami más ötlet?
-
Stanley-B.
őstag
Sziasztok!
Elég sz*rul jártam ma. Indítanám a gépet, nem indul. SSD rendszernek, vinyó nagyobb adatoknak. Vinyóról tökéletesen működik most minden, de SSD-t nem érzékeli a gép.
Bukó a dolog? Vagy vmivel esetleg lehetne próbálkozni?
(már csak azért is, mert akármennyire csinálok rendszeres mentéseket, sok-sok fontos dolgom van még így is rajta).Az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 3-4 napja mindig lemezellenőrzést akart tolni a win7 bekapcsoláskor, de reggeli rohanásban nem vártam meg (megvárom, vagy enter: skip).

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- Micron 5200 ECO Enterprise SSD 480GB
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest