Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Teszteket még nem igazán volt időm csinálni mert még csak hétfőn raktam össze és windows is csak kedden került rá mert este 7ig dolgozok és idő nem nagyon van ilyesmire hétköznap. de a proci kb 32-36 fokon működik a gyári hűtőjével (ami nekem meglepően kicsi, mármint a mérete). Hozzá kell tenni, hogy nálunk Hamburgban csak kb 15 fok van, nem 35 mint otthon....
Játékot eddig csak az F1 2011-et és Cities XL 2011-et próbáltam de azok villámgyorsak "ulatraveryf@ckinghigh" grafikán
ui: korábban everest-et használtam a rendszeradatok, hőmérsékletek ellenőrzésére, tudtok vmi hasonló komplex, de frissebb progit ilyen célokra?
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Ez egy OCZ Agility 3 120 Gb eredménye egy asrock B75 Pro3-ban úgy hogy szerintem valamit nem jól csináltam
elvileg sata3 portra csatlakoztattam megfelelő kábellel.
Az ebben a logout cikkben [link] leírt ellenőrzéseket megcsináltam TRIM és AHCI ok
Mi lehet a probléma?
(nekem úgy tűnik mintha csak sata2 portban lenne)
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
biztosan milliószor feltették már a kérdést, de én nem találtam... bocs
szóval hol tudom megnézni, hogy az SSD-n milyen Firmware van és, hogy szükséges e a frissítése. egy OCZ Agility 3 120Gb-ról van szó konkrétan. -
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az új konfigom, ami ebből idevág:
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB (AGT3-25SAT3-120G)
ASRock B75 Pro3Elolvastam (remélem) mindent amit itt javasoltatok, de azért egy biztonsági kérdésem csak volna

Ha összeraktam a gépet, win7 telepítés előtt gyakorlatilag csak a BIOS-ban kell átállítanom a SATA vezérlőjének módját AHCI-ra és a többi (TRIM + optimalizálási) lépés csak akkor következik amikor már fent a windows? Ha valmit nem jól értelmezek légyszi javítsatok ki.köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest