Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Teszteket még nem igazán volt időm csinálni mert még csak hétfőn raktam össze és windows is csak kedden került rá mert este 7ig dolgozok és idő nem nagyon van ilyesmire hétköznap. de a proci kb 32-36 fokon működik a gyári hűtőjével (ami nekem meglepően kicsi, mármint a mérete). Hozzá kell tenni, hogy nálunk Hamburgban csak kb 15 fok van, nem 35 mint otthon....
Játékot eddig csak az F1 2011-et és Cities XL 2011-et próbáltam de azok villámgyorsak "ulatraveryf@ckinghigh" grafikán
ui: korábban everest-et használtam a rendszeradatok, hőmérsékletek ellenőrzésére, tudtok vmi hasonló komplex, de frissebb progit ilyen célokra?
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Ez egy OCZ Agility 3 120 Gb eredménye egy asrock B75 Pro3-ban úgy hogy szerintem valamit nem jól csináltam
elvileg sata3 portra csatlakoztattam megfelelő kábellel.
Az ebben a logout cikkben [link] leírt ellenőrzéseket megcsináltam TRIM és AHCI ok
Mi lehet a probléma?
(nekem úgy tűnik mintha csak sata2 portban lenne)
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
biztosan milliószor feltették már a kérdést, de én nem találtam... bocs
szóval hol tudom megnézni, hogy az SSD-n milyen Firmware van és, hogy szükséges e a frissítése. egy OCZ Agility 3 120Gb-ról van szó konkrétan. -
Fang
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett az új konfigom, ami ebből idevág:
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB (AGT3-25SAT3-120G)
ASRock B75 Pro3Elolvastam (remélem) mindent amit itt javasoltatok, de azért egy biztonsági kérdésem csak volna

Ha összeraktam a gépet, win7 telepítés előtt gyakorlatilag csak a BIOS-ban kell átállítanom a SATA vezérlőjének módját AHCI-ra és a többi (TRIM + optimalizálási) lépés csak akkor következik amikor már fent a windows? Ha valmit nem jól értelmezek légyszi javítsatok ki.köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest