Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
somasz
addikt
Üdv!
Egy bosszantó problémába ütköztem:
Samsung MZ7PA128HMCD típusú ssd-t vettem, 100/100%-as kondícióval, 7 nap használattal.
Kb. 1 hét használat és sikertelen hdd klónozás után 20%-ot ír kondícióra a hdsentinel, 886 hibát ír lemezre írás során, és 754szeri indulást valamint 71 hátralevő napot jósol neki. Létezik, hogy megkergült a hdsentinel? Vagy mi a franc lehet a háttérben? -
somasz
addikt
Üdv!
Biztosan egyszerű dolgot kérdezek...
Nemsokára érkezik egy gép összeszerelésre, 256gb-os samsung 830 a rendszernek, 2*1TB WD tükrözött hdd-tömb az adatoknak.Mire állítsam a vezérlőt? ASUS P9X79-ről van szó.
RAID/AHCI?
Vagy egyéb ötletet várok!
-
somasz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #38048 üzenetére
Sata módot ide-re raktam, mert ahci-n és raiden kívül nincs más...
DOSos usb-ről bootoltam, maindiag.exe-t elindítottam de nem akar semmit se csinálni vele a program. Lehúzigattam a tápkábelt, meg visszadugogattam, ahogy írja, de semmi. -
somasz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #38037 üzenetére
-
somasz
addikt
Üdv!
Van nálam pár 1,8"-os ssd, adatok az aláírásomban, a hirdetésemben...
Szeretném frissíteni a firmware-t rajtuk.
Most VBM1EL1Q-t jelez a crystaldiskinfo, ezt szeretném VBM19C1Q-ra frissíteni.
Hogyan tudnám ezt a legkönnyebben, téglásítás nélkül elvégezni? -
somasz
addikt
Üdv!
Renderfarmot tervezek építeni unokatestvéremnek, ehhez kéne egy kis fejtágítás.
A tervek szerint egy munkaállomásból és 4-8 render gépből állna a rendszer, melyek egy GbLAN switchen lennének összekapcsolva. A közös háttértárat egy NAS rendszer szolgáltatná.A render gépek a terv szerint így néznének ki: H67-es matx alaplap, i7-2600, GSkill RipJaws-X 32GB 1333MHz, Crucial m4 SSD 128GB, SilverStone Sugo SG02-F mATX, be quiet! 350W, Scythe Big Shuriken 2
Kérdés:
Jellemzően 3ds max-szal és hasonló programokkal renderel, és azt szeretnénk, hogy ne a merevlemezek legyenek a szűk keresztmetszetek. Kell-e az ssd ilyen felhasználáshoz? Sztem igen. A közös háttértár nem fogja belassítani az egészet a lassú olvasással? Érdemes-e ebbe a NAS-ba ssd-t rakni?
A render gépeken csak oprációs rendszer és a render programok lennének telepítve, meg ami szükséges a rendereléshez, mekkora ssd-t ajánlanátok ehhez a felhasználáshoz? A renderelés produktumát ilyenkor az ssd-re érdemes írni, vagy a közös háttértárra?
Az írás vagy az olvasás jelent majd szűk keresztmetszetet? Gondolkozzak-e raidben?
Jó-e az elméletem egyáltalán?huhh, sok lett a kérdés, de remélem tudtok választ adni, vagy valamilyen segítséget.
-
somasz
addikt
Lehet, félig off, de tudna erre valaki válaszolni?
-
somasz
addikt
Üdv!
Kérdésem a következő:
Van olyan technológia vagy program, ami tegyük fel egy ~240-256gb-os ssd-n történt változásokat lekapcsolás előtt backupolja egy tükrözött hdd raid-tömbre?
Hogyan lehet, vagy lenne érdemes ezt megoldani? -
somasz
addikt
Üdv!
Akinek van rálátása a piacra, meg tudná nekem mondani, hogy kapható lesz-e még itthon a buffalo 128gb-os ssdje? Külföldön még kapható... -
somasz
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19628 üzenetére
Fontos a jó ár/érték arány azért...
-
somasz
addikt
Üdv!
Egy dell m6600 laptopba kéne ssd-t szereznem, kb 100giga hely kéne rá, így maradna a 120-128gigás liga. Tervező programok és windóz7 lenne rátelepítve, munkára lenne használva. Két kisebbet Raidbe kötve előrébb lennék, mint 1 nagyobbal? Erre a felhasználási körre milyen/melyik ssd ajánlott? samsung 470-et néztem, még gondolkodóba ejtett a 96 gigás kingston raidben. Vagy teljesen máshol kéne keresnem? Crucial/Intel/OCZ? Laptopba maradjon csak simán raid nélkül a téma?
Minden ajánlást szívesen fogadok -
somasz
addikt
Üdv!
Az itt található notebook-konfigurátorban lehet választani ssd-ket, kérdésem az volna, hogy ezek milyen ssd-k lehetnek, illetve pontosan ez: 128GB Solid State Drive Mini Card mi lehet és mit tudhat? Előnyök, hátrányok, stb.? Érdemesebb egy pofásabb ssd-t utólag venni bele? Ha igen, milyen ssd-t ajánlanátok notebookba? A 96gb-os kingstont vágom, de ez talán nem az a kategória már. Érdemesebb papíron gyorsabbat venni grafikai munkához? -
somasz
addikt
Üdv!
Photoshoppal való munkára keresnék egy SSD-t, sztem 100gb-nál nagyobb jó lenne, a sandforce vezérlős ssd-k ide jó szolgálatot tennének, avagy mást lessek?
OCZ Solid 3 120gb volt eddig a kiszemelt alany, hasonló árú, de jobb ssd-re beszéljetek rá légyszi! -
somasz
addikt
Van egy raid1 háttértár, azt hallom, hogy lekapcsolódik, kb 20 perc után, és vissza, ha szükség van rá, de ez az ssd-t is le akarja kapcsolni??
Akkor a kis beszarás után jön a jóleső megnyugvás...
Szívesen elvégzek más tesztet, még a holnapi nap folyamán, ha kíváncsiak vagytok még valamire...
Valami real life-teszt kéne -
somasz
addikt
Íme az ATTO:
Ugyan én ehhez nem értek, és teljesen új vagyok az ssd-khez, de ez jobban néz ki.Sima használat mellet annyit tudok mondani, hogy a windóz egy álom, programok gyorsan töltődnek be, minden extra gyors.
16giga miatt meg nem irigykedni, nem az én gépem, melós gép lesz, CUDA renderelésre lesznek benne használva a GTX 560ti-k (2db)
-
somasz
addikt
-
somasz
addikt
OCZ Solid3 szériás ssd-t lehet itthon kapni valahol?
Jónak tűnik...
-
somasz
addikt
A windows betöltés nem hoz lázba. A programbetöltés az annál inkább, azonban ez érdekel legjobban.
Ezen segítene egy ssd? Realtime GPU-renderingről van szó... -
somasz
addikt
Üdv!
Mondjatok egy könnyen elvégezhető tesztet, amit vinyón el lehet végezni komolyabb előkészület és eszközök nélkül, hogy kiderüljön, mennyire fogja vissza a gépet a vinyó egy ssd-vel szemben! Esetleg viszonyítási alapnak gépleírásokkal vannak valahol adatok ilyen teszthez? Remélem érthető vagyok... -
somasz
addikt
Üdv!
Tudtok olyan embert nekem mondani, aki tudna OCZ VERTEX 2 50GB-s SSD-t szerválni nekem viszonylag hamar? Tehát aki mondjuk itt az apróban ezzel foglalkozik, hogy nagyker cuccokat viszonteladóként árulja. Sokat segítenétek nekem! Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- The First Berserker: Khazan
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest