Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Razermazer #16500 üzenetére
Sajnos nem tudtam már módosítani az előző hozzászólásomat de ez így keresésem közben elég szimpatikusnak tűnik nemde? sata 2-es kell úgy is[link] de majd megmondjátok hogy rossz vagy jó, előny hogy 3.5"-s az nekem kiváló.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Kérdés a nem túl népszerű revodrive-al kapcsolatos. Olvasgatva a topikot nem sok mindenkinek van, és nem is nagyon vannak megelégedve vele. Azt tudom hogy nincsen benne trim, tehát teleszemeteli magát egy idő után, és lassul de mennyi az az idő? Kb az a 2.000.000-óra élettartam mikor fúj ki?. Az alaplapom úgy tűnik támogatott maximus 3 gene a formula 3-m az támogatott ez annak a kistesója. Tulajdonképen azért gondolkodtam benne, vagy valami gyors, és megbízható ssd-be, mert tervező programokhoz kéne. Az egészen az oprendszer és driverei, a tervező programok lennének némi játékprogrammal karöltve. Mit ajánlotok? miért nem ajánlotok? bizonyos típust ezt szeretném megkérdezni tőletek. Úgy indulok vásárolni, egy olyan 80gigás lenne a határ méretben.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest