- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Pisztillus #28730 üzenetére
Tudsz konkrét márkát ajánlani?
-
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus #28715 üzenetére
Akkor végül is elég nekem megvenni a 96-os kingstont, vagy még inkább a 64-es v100-at. Nem egy szuperbajnok de nem volt panaszom rá, 64GB meg elég.. Lowend gépet építek, ssd is csak azért mert beleuntam a hdd-k kattogásába meg vinnyogásába, háttértárnak is csak 2.5-es hdd lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus #28712 üzenetére
A WD sztem azért csökkent mert maradt némi kosz a víz után
Csak érdekes hogy arra az intelre 3 év van, többire meg 5. Lapot most vettem, nem akarom máris cserélni, bár még megoldható lenne mert ki se próbáltam.
-
Chaser
legenda
válasz
Pisztillus #28691 üzenetére
A többi hasonló kapacitású ssd-hez képest kérdem, azért azok nincsenek olyan horror árban. Lenne egy használtan kb 2.5 év garral 40-ért, elgondolkodtam rajta.
szerk: gtasystem: Ebben tévedsz. Nemrég volt szerencsém 32GB-os buffalohoz. A 2.5"-os 7200-es hdd-m kb hozta amit tud. Egy asztali pörgősebb sztem csúnyán odavert volna neki. Egyetlen előnye hogy hangtalan volt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Pisztillus #28333 üzenetére
Amúgy meg: Mértem 1-et
-
Elar
senior tag
válasz
Pisztillus #28325 üzenetére
Esetleg ez?
OCZ -
válasz
Pisztillus #28319 üzenetére
Jogos, megnézhettem volna az adatlapját...
Az eredmények alapján most már csak használnod kell az SSD-t, úgy megy ahogy kell.
A Samu-ban ez a jó, nem háklis a vezérlőkre, a szoftverével pár katt az OS optimalizáció meg az Over Provisioning, nem kell külön AHCI stb stb, szóval beszereli az ember aztán megy. -
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #28319 üzenetére
Javítás: a RAM az 2x2GB DDR3. Miért írtam 8GB-t?
-
^Clown
addikt
válasz
Pisztillus #28235 üzenetére
Nekem is ilyen SSD van az X41-emben, de semmilyen support - fw frissítés nincs hozzá. Nálam ha jól emlékszem az olvasási sebesség valahol 80Mb/2 körül van, de az írás szintén ilyen gyatra (25-26Mb/s). Előnye, hogy MLC-s, viszont nagy hátránya, hogy nem tudja a trimet. Én Win7-et használok, már több, mint fél éves a rendszer, de nagy gond nincs a sebességgel - persze nem olyan, mint egy friss telepítésnél, de abszolút elfogadható.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged