- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Aktív témák
-
boogie84
veterán
Ó én balfék!! Nem a Chrome volt a ludas a sok írásban!! Most ellenőriztem a lapozófile-t. Most tettem át másik vinyóra!
Tipikus User Error...
Most alig ír vmit is az SSD reggel 10 óta 3GB-ot. Pedig egész nap ment a gép.. Azt hiszem ezzel lezárult a lista. Mindent megcsináltam amit kellett.
-
boogie84
veterán
Beírtam ezt:
C:\Users\Spiderman\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="F:\letöltések\chromecache" --disk-cache-size=400000000
Elméletileg át is került a chromecache könyvtár az F meghajtóm letöltés könyvtárába.
Sütiket hogy lehet áttenni másik meghajtóra? Vagy azok automatikusan a temporary könyvtárba kerülnek?
Ezek még mindig C-ről futnak.
-
AtHoS
nagyúr
Ehhez valami kézzel fogható oldal, ahol részletesen leírják a menetét? Vagy egyszerűen csak át kell linkelni másik partícióra?
A TRIM-hez szükséges 20%-os helyet úgy is el lehet érni, hogy ennyivel kisebb partíció kerül az SSD-re? pl. 64GB-os SSD-re kerül egy 40GB-os és egy 7,5GB-os partíció, így kb. 12GB maradna partícionálatlanul
-
DV
senior tag
Megneztem a szallitasi koltsegeket, (OcUK) link, (hogyha ma rendelnem meg, akkor varhatoan szerdan megerkezne, vagyis hetfoi postazassal szerdan erkezne DHL-el, DPD-vel meg kedden):
DHL Worldwide Express (EU) £16.15
DPD Classic Europe £22.30Shummo
Tudnal-e kuldeni egy AS SSD kepet a gepedrol (tesztet nem kell futtatni), link?
-
jeni
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged