- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Efbialy
tag
válasz
nimba1 #34324 üzenetére
Az a baj, hogy nem megoldás a kikapcsolás mert vannak programok amik nem indulnak el addig míg nincsen bekapcsolva a virtuális memória, ilyen pl nálam a Guitar Hero 3.
Én a Gilisoft Ramdisk-et használom, 256MB-os disket csináltam és ezen van egy 200 MB-os lapozófile.Maximum1: Minek tekerje a HDD-t ezzel mikor még bőven van hely a Ramban és az még sokkal gyorsabb is?
-
kribe
őstag
válasz
nimba1 #34124 üzenetére
Az ő gépében ugyanúgy mint az enyémben van egy 1Tb-os WD Caviar az SSD mellett, csak az övében Green, enyémben meg Black.
A probléma megoldódni látszik, valószínű az lehetett a gond hogy az egyik alaplap driver nem volt feltelepítve (volt egy "felkiáltójeles" eszköz az Eszközkezelőben) és talán azzal próbált meg valamit kezdeni a rendszer bootoláskor. Most a korábban mért 30 másodperc körüli bootidők 16-17-re csökkentek, ami sokkal jobb bár az Samsung villám 12-13 másodperces bootjához képest még mindig lassú picit. (Ezek BootRacer-rel mért idők, a POST nincs benne csak a win betöltés).
-
@matthew@
őstag
válasz
nimba1 #33991 üzenetére
Én amikor a boltban vettem az SSD-met akkor a Vertex szériát nem nagyon dicsérte, mert mondta az eladó h elég sokat visszavittek belőle, viszont a Samsung azért is jobb mert van hozzá Norton Ghost is pl meg minden egyéb ami csak kelhet az SSD-hez úgyhogy ezekből ítélve én inkább a Samsungot ajánlanám
Én is olyat akartam először venni csak kiderült számomra h 64GB nekem nem elég
-
válasz
nimba1 #33281 üzenetére
A Samsung sem birkózik meg maradéktalanul vele ([link] | [link](ugyanolyan alaplap, mint a Tiéd)), viszont az legyen tiszta, hogy SATA2 és SATA3 sebesség közt rendszerszinten nincs érezhető különbség, ergo ha egy vezérlő gyengébben teljesít, azt sem fogod észrevenni az OS alatt. Az eredmények max a sebességtesztekben mutatnak "csúnyán", de attól még villámgyors lesz a rendszered.
Ilyen megfontolásból, ha rendszernek keresel SSD-t, akkor jóformán mindegy mit veszel, bőven jól fog tekerni az OS ASMedia vezérlő esetén is, mint ahogy egy SandForce-os SSD-n sem érződik Marvell vezérlőre kötve, hogy lassú lenne az OS, vagy a boot...A vezérlő és annak teljesítménye(és ezáltal az SSD sebessége) akkor elsődleges szempont, ha nagy mennyiségű adatokkal, gyakran végzel adat- és fájlműveleteket, de ez is csak akkor ha SSD-ről SSD-re zajlik a fájlművelet.
Repsol600
Végül is nem rossz, de vannak jobb lehetőségek is a piacon. A marvell-es kérdést meg feljebb megválaszoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest