Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
zoty314
aktív tag
válasz
Bélaaaa #13668 üzenetére
Én is frissítettem és ezúton is köszönöm neked, hogy szóltál nekünk, hogy már van frissítés.
Őszinte leszek, én már annak is örülök, hogy nem tűnik el a semmibe az SSD-m a SATA-vezérlő számára és nem fagy szét tőle a gép. Nekem egy ICH10R chipsettel nem fért össze nagyon, de most már jónak tűnik.
Ha nagyon fog zavarni vagy valami gond lesz még vele, akkor max. 1-2 hónap múlva lecserélem egy OCZ-re, mivel már azok is nagyon jó árban vannak és a vezérlő ugyanúgy SandForce, viszont a támogatás mégiscsak OCZ-féle. De egyelőre ezzel is meg vagyok elégedve.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Bélaaaa #13558 üzenetére
Na, megjött a válasz az Adat-tól!
Íme:
Thank you for contacting ADATA Technology B.V.
I am really sorry for late reply to your mail, and thank you very much for reporting this issues to us.
As to the issue you mentioned in the case xxx and xxx.
In fact our related department is testing the issues you reported in your mail, and as soon as I get any update from them will inform you.
Please wait for my reply.
Ha valaki nem érti, segítek.
-
Medical
aktív tag
válasz
Bélaaaa #13563 üzenetére
Gondolod fognak válaszolni, nagyon kíváncsi vagyok mit írnak.
Nálam a hőfok mint alább látod, nem rossz, igaz nem frissítettem még. Mielőtt frissítettél neked milyen volt a hő?
Biztos van valami javítás az újban, hiszen feleslegesen nem adnának újabbakat ki. Nem tudom mit kellene állítanom,hogy a kondíció 100% legyen. A frissítés meg oldaná? -
Medical
aktív tag
válasz
Bélaaaa #13554 üzenetére
Én még nem mertem feltenni, még várok hátha másnak is van újabb tapasztalata ezen a téren.
Azért nem merem még frissíteni mert félek elrontja a jelenlegi állapotot, én pedig nem nagyon értek ezekhez.
Teszteld és írd le a tapasztalatokat, amit előre is köszönök.
A SMART adatokat mivel nézed?
Jelenleg az enyém így néz ki. Tudnátok segíteni a beállítások terén vagy jól van ez így. -
Colos1
őstag
válasz
Bélaaaa #13314 üzenetére
Azért ír működő Trim -et, mert az oprendszer elküldi a parancsot. Azt már - sajnos - nem látja, hogy ha az AHCI vezérlő, vagy az SSD azt nem támogatja.
Ha BIOS szinten nem ismeri fel az SSD -t úgy, hogy előtte működött, akkor az nagy valószínűséggel az SSD hibája, de ismerve a SATA kábelek érzékenységét az sem zárható ki. Szerintem próbáld ki másik kábellel. És az SSD-t tedd át az 1-es csatlakozóba.
Másrészről, nem ismerem ezt az SSD -t, da valaki biztosan meg tudja mondani, hogy van-e benne firmware -ből vezérelt GC. Ha igen, akkor nem is kell AHCI, mert azt csak a Trim miatt kell bekapcsolni.
-
Colos1
őstag
válasz
Bélaaaa #13309 üzenetére
Ha az eredeti win-t IDE módban telepítetted, akkor nem fog elindulni AHCI módban addig, amíg meg nem csinálod ezt a regtweak -et.
Legalább is én azt vettem le, hogy telepítenéd az SSD -re az új win -t, és a már meglévő régi win nem indul a HDD -ről...Viszont az SSD -t látnia kellene AHCI -ban... A HDD -t sem látja?
Esetleg BIOS frissítés?
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest