- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
törölt tag
Új SATA kábellel kipróbáltad? Minden más SATA cuccot lehúztál az alaplapról?
Nyomtál az alaplapon egy Clear CMOS-t?Írd le lépésről lépésre hogy hogyan próbőltad feltenni a rendszert, alaplapi beállítások stb... mindent
ezek a SATA vezérlőid:South Bridge:
1. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10
2. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_0, SATA2_1, SATA2_2, SATA2_3, SATA2_4, SATA2_5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devicesMarvell 9128 chip:
1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_6, GSATA3_7) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices
2. Support for SATA RAID 0 and RAID 1GIGABYTE SATA2 chip:
1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices
2. Support for SATA RAID 0, RAID 1 and JBOD
3. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATA2_8, GSATA2_9) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devicesMindegyikbe próbáltad már, a Gigabyte-osba is?
-
cszn
őstag
Pont előtted pár hozzászólással írtam le mit kell tenni.
(#13912) finest De nem is kerülhet át a 100 megás partíció ha csak a fájlrendszert rakod át. Márpedig csak azt kell, különben az alignálás is eltűnik (ha a partíció módosul).
(#13914) adorjant Lehet hogy ha az XP telepítővel megformáztatod akkor már jó is lett volna.
(#13918) zsolt19900 Nem feltétlen kell. A TRIM miatt célszerű, mert ha ez működik akkor nem kell bizonyos időközönként (hetente, hetente 2X) valamilyen Garbage Collection programot futtatni a lassulást elkerülendő.
-
Core2duo6600
veterán
Semmi gond, az már a hdd re is úgy települt fel, ahogy kell.
Acronis Truimage el tedd át, így jó helyre fog kerülni a partició eltolása.(#13912) finest
Nálam oda került klonozásnál is, és friss telepítésnél is, egész szám jött ki, nem annyi amennyit írt a cikk, de egész volt.
De a win 7 jó helyre rakja magától. -
Core2duo6600
veterán
Milyen rendszered van ?
(#13901) Grincs11
Megnézed az első hsz ben a linkelt cikkeket, az egyikben magában a vezérlőkről van szó, a másikban meg egy összefoglaló táblázat érdemes elolvasni9.
utána tudni fogod, hogy melyiket vegyed.
Nekem SNVP325 van a Kingstone ból 64 GB os, és elégedett vagyok vele.
Ennek van egy ujabb vááltozata ujabb firmware el, a számát nem tudom, de a táblázatban benne van, hogy házilag lehet e firmwaret frissiteni nem tudom.(#13895) finest
Én oda szoktam tenni ahonnan bootol a gép, jelenleg az ssd én van, mérete nem nagy, ártani nem árt, véletlen nem törlőd legalább le az indító file okat.(#13892) csomi3
Tudtommal csak a legelső particiónál.
De ha win 7 et raktál fel akár hdd re is korábban az már ott is így csinálta.
Acronissal átnyomod és kész, jó lesz.(#13881) radi8tor1
Én 1 hónapos ssd nél is tapasztaltam ezt.
Most akkor felvetődik a kérdés, valóban nem kell optimalizálni, a kingstonokhoz nincs a kington által csinált progi.(#13858) Dave™
A snvp325 -nek a SVP100S2 az utodja a hw ugyanaz, csak ujabb a firmware, ezért nincs fent a weben.(#13868) Medical
Random olvasás, de nem árt ha a folyamatos olvasás (nagy file ok) is gyors, de az előző fontosabb.
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest