Aktív témák
-
válasz
mackosajt #47879 üzenetére
"oprendszer sorban nincs pipa..."
A lényeg, hogy mi van odaírva: Támogatva, Letiltva?
Ha igen és az adatlapodon szereplő Asrock 970 Extreme4 deszkáról van szó, akkor innen töltsd le és telepítsd az OS-ednek megfelelő AMD Chipset driver-t vagy cseréld le a W7 AHCI driverre.Dodok
Attól függ mekkora fájlt generálsz le ennyi idő alatt. Ha visszaosztod másodpercre a fájlméretet, akkor megkapod, hogy másodpercenként mekkora írási sebességre volt szükség. -
Bodor
veterán
válasz
mackosajt #47875 üzenetére
Nem véletlenül linkeltem azt a cikket, amit. Abban ugye nem ez a program van...
Persze ettől még igaz, lehet, hogy működik is a TRIM, de jobb HDS-el leellenőrizni.Más: Mivel ugye elég sokat beszéltünk arról, hogy érdemes-e Agility3-ra váltani a gyorsaság érdekében, kérdezem, hogy a teszteket leszámítva, milyennek érzed a különbséget?
Ehhez persze az kellene, hogy ugyanazon a gépen, ugyanaz a klónozott rendszer fusson mindkét SSD-n. -
válasz
mackosajt #47875 üzenetére
"Vagyis a TRIM műkszik."
Téves megállapítás.Ez csak azt jelzi, hogy az OS küldi a TRIM parancsot vagy sem, semmi mást. Azt nem tudja megállapítani, hogy a parancs célba is ér-e(mert az AHCI/IDE driver nem továbbítja). Ezt csak a Hard Disk Sentinel-el lehet (jelenleg) lekérdezni. Nem véletlen, hogy Bodor is a HDS-t javasolja és mutatja be a TRIM ellenőrzését cikkében.
-
válasz
mackosajt #47866 üzenetére
Hát az a Vertex még a legelső SATA2-es szériából való, a FW verzióját tekintve "róla" lehet szó, ahhoz képest meg rendesen helytáll.
apollo12
Semmi gond, tényleg nem rosszindulatból írtam(rakhattam volna egy vigyorgó smiley-t mondjuk), pusztán csak azt kértem, hogy figyelmesebben olvasd a hsz-okat...storm4
igen, ez is igaz: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest