Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Aktív témák
-
kribe
őstag
AS SSD benchamrk a 120Gb-os Force GT-mről: [link]
-
kribe
őstag
válasz
atesss #34160 üzenetére
Ha 830-ast veszel, mondjuk arrgh-gépről rendeled nézd meg a pontos típust, ha N szerepel a végén a notebook kit-et, ha D akkor a desktop kit-et kapod hozzá, amiben van 3.5-ös adapter. A Norton Ghost mindkettőhöz jár. Ha ezeket nem akarják adni hozzá máshol vegyél, mert szerintem ezek "mindig, minden körülmények között" járnak hozzá. A miénkben is benne volt minden szépen, a sata kábel, csavarok, beépítő keret, és a norton dvd.
-
kribe
őstag
válasz
nimba1 #34124 üzenetére
Az ő gépében ugyanúgy mint az enyémben van egy 1Tb-os WD Caviar az SSD mellett, csak az övében Green, enyémben meg Black.
A probléma megoldódni látszik, valószínű az lehetett a gond hogy az egyik alaplap driver nem volt feltelepítve (volt egy "felkiáltójeles" eszköz az Eszközkezelőben) és talán azzal próbált meg valamit kezdeni a rendszer bootoláskor. Most a korábban mért 30 másodperc körüli bootidők 16-17-re csökkentek, ami sokkal jobb bár az Samsung villám 12-13 másodperces bootjához képest még mindig lassú picit. (Ezek BootRacer-rel mért idők, a POST nincs benne csak a win betöltés).
-
kribe
őstag
válasz
jim_raynor70 #34120 üzenetére
Feltöltöttem...
-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek, ma megérkezett a Corsair Force GT 120Gb-os SSD-m. Csináltam vele pár CDM tesztet, alapbeállításokkal és 0fill-lel. Remélem ezek az értékek megfelelőek. Eddig tetszik nagyon a kicsike, bár nőm gépe a Samsung 830-cal sokkal gyorsabban bootol aminek az okát még nem találtam meg.
-
kribe
őstag
-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek.
Megérkezett ma a Samsung 830 64Gb, és imádomPedig nem is az én gépemben van..
Itt van pár eredmény, mégpedig sata2-es módban (a gép amibe tettem a barátnőmé, elég régi és nem ismeri a sata3-at még). Win tiszta boot ideje 17 másodperc -előtte 18 másodperc post-, ezzel agyonveri az én Caviar Black-ről bootoló gépem. Annyira tetszik hogy amint pénz lesz egy 128 gigás példányt fogok szerezni a saját gépembe is.
-
kribe
őstag
Bárcsak döntene, de most a gyártótól US Postal First Class Mail nemzetközi csomagküldéssel 157 dolcsiért elküldik nekem, ami jelenlegi árfolyamon kb. annyi amennyiért itthon megkapom a Vertex2-t.
Kicsit még gondolkozom rajta, aztán választok. Ha esetleg az OWC-t venném, majd postázok benchmark eredményeket a fórumba, hátha érdekel valakit.
-
kribe
őstag
Üdv mindenkinek.
Most jött el számomra az idő (és a pénz) SSD vásárlásra, egy 60 Gb-os modellben gondolkozom. Sok olvasás és utánajárás után sikerült leszűkítenem a kört, vagy OCZ Vertex 2, vagy Crucial RealSSD C300-ra. Felbukkant azonban egy (legalábbis számomra) új versenyző, az OWC Mercury Extreme Pro 60Gb. Teszteket magyar nyelven nem találtam róla (nem is kapható csak a gyártó weboldaláról), itt a fórumon talán egyszer említették. Tesztekben [itt] és [itt] elég jó értékeléseket kapott. Tud esetleg valaki bővebbet, esetleg személyes tapasztalatokat róla? Tudom hogy nem járok rosszul egyik SSD-vel sem, de azért szeretném a "legjobbat" ha lehet. Állítólag ezen már valami új firmware van amivel kiváló eredményeket produkál. Előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- További aktív témák...
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest